ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU - Dr Dragoslava Popovića 12, 11060 Beograd - Palilula, Srbija

ACTIVO

AMBULANTA ZA REHABILITACIJU

Rekli su:

Sredio sam koleno za tri dolaska.Srdjan fizioterapeut mi je pomogao da se vratim normalno u zivot,mogu da trcim i radim jogu bez bola.Lekari na ortopediji su predlagali operaciju prednjeg roga meniskusa jer je vidjen rascep.Niko od njih i fizioterapeuta ..

Informacije o mestu

5.00 7

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 322 4305
E-Mail

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-7 (7)

oporavljeno koleno

Sredio sam koleno za tri dolaska. Srdjan fizioterapeut mi je pomogao da se vratim normalno u zivot, mogu da trcim i radim jogu bez bola. Lekari na ortopediji su predlagali operaciju prednjeg roga meniskusa jer je vidjen rascep.

Niko od njih i fizioterapeuta nije video losu poziciju zgloba kolena.

Fizioterapeut Andjelkov mi je to odmah objasnio na rentgenu a svi su samo insistirali na rezonanci. Prosto, posle dve ture privatnih fizikalnih terapija (preko dvadeset na dva "dobra mesta"), nisam bas imao poverenja jer se svi hvale i svi su mi obecavali uspeh u oporavku.

Fizikalna terapija mi je prijala dok sam je primao ali sam uvek imao utisak da mi oslonac na toj nozi nije isti kao pre povrede. Posle sest meseci "copanja", na preporuku sam kontaktirao Activo ambulantu i trazio fizioterapeuta Srdjana.

Ocekivao sam nekog mnogo starijeg strucnjaka ali sam se iznenadio da je u trideset i nekoj neko tako siguran u objasnjenje mog problema.

Covek mi je pozicionirao zglob bez bola (prvi put sam "namestao" deo tela i mnogo sam bio zabrinut) i objasnio da je uzrok mog bola ne rascep, nego kompresija na meniskus.

Nisam verovao opet, kako 5 ljudi pre toga (veza kod iskusnog ortopeda) meni to nije objasnilo i za desetak dana vezbi ja sam se vec vratio bezbolno na jogu a posle dva meseca trcim bez problema.

Stvarno, neverovatno da se pristupi u resavanju istih problema toliko u medicini razlikuju, od opreacije, skupih injekcija, fizikalne terapije...

Kako mi "obicni" ismrtnici da izaberemo pravo resenje?

Morao sam da se na ovaj nacin zahvalim coveku i ljubaznom timu.

Hvala vam mnogo!

ocena 5.00

BESKRAJNO - HVALA!

Nedeljama sam trpela nepodnošljive bolove u ledjima, kuku, nozi... Pokušavala sam da napravim par koraka bez bola, koji mi je parao mozak, ali nisam uspevala...

Kada sam izgubila svaku nadu, obilazeci drzavne ustanove, i kada sam dozivela niz neprijatnosti (kao da ja volim što sam bolesna), dobila sam od rodjake telefon Activo ordinacije.

Prvi put, ali najiskrenije - PRVI PUT, kada sam čula Milanov glas, pomislila sam da sam u nekom drugom svetu, i beskrajno sam se radovala što mi je zakazao tretman već za sutradan!

Nikada nijedna reč neće imati tu snagu da vam opišem koliko mi je taj čovek promenio život, pogled na svet oko mene, sa koliko topline je pričao, sa koliko strpljenja slušao...

Prvi put sam osetila da sam nekome iskreno bitna, i da mi iskreno pomaže!

Milane, ono što ste Vi za samo dva dana učinili za mene, veće je i vrednije nego što je to iko pre Vas učinio! Vratili ste mi moj život, osmeh i sa beskrajnom radošću se budim svakog jutra!

Potpuno sam zdrava!

Hvala Vam, i od srca Vam želim da trajete dugo, da nas radujete i pružate nam ono, što je najvažnije na svetu- nadu i iskrenost!

Vaša energija je za svako divljenje!

BESKRAJNO VAM HVALA!

ocena 5.00

Hvala i samo cu reci jos jednom hvala!)

Moram da kazem da sam imala 5 meseci veliki problem sa trnjenjem i bolom duz ruke i da sam izgubila puno zivaca i unistila zeludac od uzaludnih lekova dok nisam nasla pravo mesto.

Nisam mogla da se pomirim da sa 36 godina meni nema leka.

Svi lekari, njih cetvoro, su me lecili od mijelogeloze i bez uspeha. Fizioterapeut Srdjan Andjelkov mi je jos preko telefona na osnovu razgovora o mojim simptomima rekao da moram da uradim rentgen vratne kicme.

Na osnovu slike video je za minut da su mi c5-c6 prsljenovi problematicni, sabijeni. Jedino me je on pitao da li sam ikada pala i ja sam se tek sutra setila da sam imala pad pre 10 godina na skijanju.

Verujte izgleda sasavo ali za tri dolaska uz njegovu vestinu i na sta on insistira zvanicnu tehniku manipulacije zglobova uz "klik, klak, krc" i posle pokazanih vezbi uspeo je da me spase problema.

Vrat mi je mnogo bolji i nemam vise jos ni glavobolje, a trnjenje i bol duz ruke su nestali.

To je bilo pre mesec dana i ja se pridrzavam vezbi koje mi je dao i svakodnevno vezbam misice jer sam ceo dan za kompjuterom. Takva strucnost, pozitivnost i mladost su pravi primer kako se lepo i uspesno radi posao koji se voli.

Pozdrav fizioterapeutu Srdjanu i ljubaznom kolektivu!)

ocena 5.00

PREPOROĐENA!

Redovno vežbam, i pre otprilike mesec i po dana je počela strašno da me boli noga, do te mere da nisam mogla da hodam. U Zemunskoj bolnici su mi rekli da mi je naprsao kvadriceps i da treba da mirujem.

Strašno. Pošto mi noga nije prolazila, otišla sam na ultrazvuk, na kome se uopšte nije videlo naprsnuće, niti bilo kakva povreda. Sasvim slučajno sam čula za ordinaciju Activo i za neverovatnog fizioterapeuta Milana. Čim me je video kako hodam, znao je šta je u pitanju - uklješten nerv - išijatikus.

Posle 10 minuta krckanja bila sam bukvalno preporođena! Čovek je izuzetan, svakome bih ga preporučila! Stvara pozitivnu atmosferu, mislim da svako iz ordinacije izađe nasmejan, i ono što je najbitnije odličan je fizioterapeut.

Ulepšao mi je dan. Zaista su za svaku pohvalu...

ocena 5.00

Zašto si tek sada došla?

zato što sam lenja! neću navoditi sve svoje tegobe, jer bi potrajalo:)

milan je fenomenalan - posle pregleda i "krckanja" (kineziterapija) (jedan "stručnjak", profesor na medicini, me je za velike pare "malo" upropastio, pa sam došla na "popravku"), dao mi je vežbe koje radim i meni je zaista bolje posle vrlo kratkog perioda!

btw, tamo sam videla neke poznate ličnosti i dva lekara:))

ukratko - ako imate tegobe i bolove koje imaju veze sa mišićima, zglobovima, kostima.. - idite kod milana u activo odmah!

info za one koji ne vole ambulante, zdravstvene i sl. ustanove - atmosfera je neobično pozitivna!

ocena 5.00

Vraćaju osmeh i dobro raspoloženje

Mislim da Activu zaista nije potrebna internet prezentacija.

Moje iskustvo: nakon jednomesečnih ponovljenih, jakih bolova u leđima, vratu, nogama, posle samo jednog tretmana u Activu isti su nestali! Pošto ne posedujem znanja iz medicine, kineziterapije, fizioterapije ne želim da se upuštam u ocenu zašto i kako, ali činjenica jeste da su bolovi nestali i da moj vrat konačno funkcioniše!

U ambulantu Activo došla sam veoma zabrinuta i nakon dvadesetak minuta izašla sa velikim osmehom. Efekte tretmana istog dana sam osetila s obzirom da sam nakon terapije nastavila sa poslom.

Dakle, istog dana nakon višesatnog sedenja za računarom ustala sam bez bola i čuvenog uzvika – jaoooj!

Žao mi je što nisam ranije posetila Activo i što sam sebe izložila bolovima i neraspoloženju. Prema mom iskustvu Activo je neuporediv sa bilo kojom medincinskom praksom u ovoj oblasti kod nas.

Za mene Activo je otkriće koje zaista nema cenu!

ocena 5.00

Sve na svom mestu...

O kvalitetu usluge kada je zdravlje u pitanju, mislim da ne treba diskutovati. Do Activo ambulante sam došao preko preporuke prijatelja i kao što obično biva, preporuka je najbolja reklama.

Activo nema svoju internet prezentaciju, ali posle današnjeg iskustva zaključujem da im možda i nije potrebna. Koliko god živeli u digitalnoj eri, smatram da je dobra preporuka zlata vredna.

Danas sam otišao do Activo ambulante zbog manjih problema sa leđima / vratom i stvarno nosim pozitivna iskustva. Posle nekoliko okretanja leđa i vrata, vrlo brzo je sve došlo na svoje mesto, tako da sam poboljšanje osetio trenutno.

Fizioterapeut Milan je sa još nekoliko korisnih saveta i vežbi koje bi trebao da radim potvrdio dobre preporuke koje su me i dovele kod vrhunskog fizioterapeuta.

Parking mesta ima dovoljno u blizini, tako da možete doći slobodno svojim kolima (3. zona).

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU

Iznesenim mišljenjem vlasniku ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ACTIVO: AMBULANTA ZA REHABILITACIJU i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!