AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD - Brankova 25, 11000 Beograd - Savski Venac, Srbija

AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR

BEOGRAD

Rekli su:

Agencija za privredne registre ili APR poznata je i van naših prostora s obzirom da svaka privredna aktivnost u Srbiji, bar formalno, počinje i završava se u jednom od agencijskih registara. Na samoj zgradi APR-a se vijore zastave tako da je zgrada u ...

Informacije o mestu

4.00 2

Kontakt
TFL +381 (011) 202 3350
Ostale lokacije
  1. #1 14000 Valjevo Pop Lukina
  2. #2 19000 Zaječar Nikole Pašića
  3. #3 21000 Novi Sad Bulevar Mihaila Pupina
  4. #4 12000 Požarevac Stari Korzo 62km
  5. #5 31102 Užice Ljube Stojanovića 117km
  6. Sve AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR lokacije (13)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-4 (4)

Jednostavno: APR

Agencija za privredne registre ili APR poznata je i van naših prostora s obzirom da svaka privredna aktivnost u Srbiji, bar formalno, počinje i završava se u jednom od agencijskih registara.

Na samoj zgradi APR-a se vijore zastave tako da je zgrada u Brankovoj prepoznatljiva odmah kako se približavate Brankovom mostu sa obe strane grada

Na ovom mestu neću ulaziti u stručnu ocenu rada jer to je što je drugi APR nemamo.

Ukoliko ste se uputili ka APR-u na parking zaboravite - ne postoji. Ne pretrčavajte Brankovu ulicu nikako! Ne samo što je ulica veoma prometna već često policija naplaćuje kazne pešacima koji u želji da sto pre predaju zahtev/prijavu APR-u pretrče na crveno.

Pred kancelarijom u kojoj pravnice dele pravne savete gotovo uvek je gužva te bi bilo od koristi da bar dve, tri stolice postave u hodniku (ok, moram priznati skučen je prostor).

Ponekad kojoj pravnici nedostaje osmeh kako se ljudi koji im se obraćaju ne bi osećali kao da su došli kod “islednika”.

Ukoliko se dogodi da u lokalnoj pošti koja je smeštena u samom APR-u “padne sistem” bez brige, nekoliko banaka na par minuta od APR- a ima svoje filijale.

Agencija za privredne registre je svakako efikasnija (nastoje da maksimalno modernizuju zahtevane procedure) u poređenju sa ranijom organizacijom, nije toliko zahtevna u pogledu formalnosti i mnoge dileme njeni zaposleni rešavaju u hodu, a operatori daju sve od sebe da čekanje u šalter sali bude minimalno. Čak je i osoblje obezbeđenja gotovo uvek dobro raspoloženo.

Na ovom mestu posebno sve pohvale za registar zaloge! Izuzetno ljubazni i efikasni uvek spremni da pomognu.

ocena 4.00

Iznenadjen

Imate uvek onaj gorak ukus u ustima kada treba da zavrsite posao sa nekom drzavnom ustanovom? E pa ovo ce vam biti jedno mini osvezenje!

Ako se pre odlaska lepo informiste na njihovom sajtu (za koji ne mogu da kazem da je odlican ali sluzi svrsi) i odstampate potrebnu dokumentaciju u domacoj radinosti ostaje samo odlazak tamo sa popunjenim formularima.

Procedura je modernizovana, gomila saltera vam je na raspolaganju, i zadrzavanje na ovom mestu je minimalno, i necete imati osecaj gubitka vremena.

A koraci koji vas cekaju u ostalim drzavnim institucijama nakon ovog koraka... e to je vec stara prica, cekas red, nemas formular, popunis formular, cekas red, nemas uplatnicu i tako u krug, pa ko izdrzi!

Za APR sve pohvale za moderznizaciju poslovanja, i treba da sluze za primer ostalim srodnim ustanovama!

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD

Iznesenim mišljenjem vlasniku AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE - APR: BEOGRAD i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

detaljnije, privredne, registre, agencija, izveštaja, druge, godine, koje, godinu, usluge, statističke, potrebe, obveznika, januar, poslove, registracije, pruža, udruženja, obaveštava, finansijskih, broj, glasnik, privrednih, subjekata, račun, naknada, naslovna, english, odlukom, izmenama, dopunama, odluke, naknadama, uslovi, korišćenja, terms, privacy, statement, četvrtak, februar, java, script, omogućen, društva, agencije, dostavljanje, marta, zakona, računovodstvu, agenciji, pretraga, evidencije, dostavljanja, korisnike, januara, izveštaje, zastupnici, koji, zbirni, godišnji, podaci, registra, srbiji, kraju, jedinstveni, božić, decembar, jaunara, službeni, svaku, naknade, registri, jednom, mestu, nije, vašem, internet, čitaču, normlano, funkcionisanje, sajta, neophodno, imate, brojač, privredna, preduzetnici, ugovori, lizingu, založna, prava, javna, glasila, strana, turističke, stečajne, mase, zadužbine, fondacije, predstavništva, stranih, zadužbina, fondacija, savezi, oblasti, sporta, komore, ponuđači, sudske, zabrane, vesti, produženje, roka, obveznike, primene, ministarstvo, finansija, dalo, preporuku, izuzetno, bude, produžen, drugih, zainteresovane, danas, odeljku, finansijski, izveštaji, omogućena, finansijske, potpisuju, isključivo, zakonski, obratio, veliki, pitanjima, vezanim, primenu, odredaba, novog, uređuju, potpisivanje, odnosno, mogućnost, umesto, zakonskog, zastupnika, potpišu, ostali, prokuristi, svojstvu, registrovani, nadležnim, statusnim, registrima, poslovalo, statusu, aktivan, pokazuju, tako, prošle, zabeleženo, privredni, subjekat, više, odnosu, uplate, uvela, plaćanje, registraciju, korisnicima, osim, uslugu, isporuke, podataka, ubuduće, uplaćivati, neradni, dani, novu, neće, raditi, petak, sredu, skladu, zakonom, državnim, drugim, praznicima, republici, aplikacija, generisanje, poziva, pojedinačnu, uplatu, propisano, uplatnicu, dokaz, uplati, obavezno, unosi, model, poziv, odobrenja, dodeljuje, putem, posebne, aplikacije, brankova, beograd, srbija, info, centar, copyright