ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA - Skadarska 5, 11080 Beograd - Zemun, Srbija

ANALIFE

SPECIJALNA BOLNICA

Rekli su:

Prezadovoljna sam pregledima kod dr Marko Jevrić (vrsni onkohirurg) i dr Jasmina Stevanović (fantastičan radiolog):) toliku sistematičnost, posvećenost, detaljnost u objašnjavanju, strpljivost, pažnju, razumevanje, staloženost i stručnost nikad nisam doživ

Informacije o mestu

5.00 2

Kontakt
TFL +381 (011) 319 6809
TFL +381 (011) 319 6808
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Vrhunski i brižni stručnjaci!

Prezadovoljna sam pregledima kod dr Marko Jevrić (vrsni onkohirurg) i dr Jasmina Stevanović (fantastičan radiolog):) toliku sistematičnost, posvećenost, detaljnost u objašnjavanju, strpljivost, pažnju, razumevanje, staloženost i stručnost nikad nisam doživela.

Dubok naklon za profesionalnost i ljudskost u pristupu. Večno sam im zahvalna što tako dobro rade svoj posao ♡ Osoblje je vrlo ljubazno i nasmejano, a ja ću se sigurno na redovne kontrole vraćati još u Analife.

Topli pozdrav od srca.

ocena 5.00

Izuzetni doktori

Poštovani, Ja imam samo sve pohvale za Dr Živanića. On je veliki stručnjak a pre svega divan čovek. Moja žena je bila na pregledu kod pomenutog lekara dok je bila trudna.

Kakvu je osećala sigurnost ne mogu vam opisati, i kako je smireno otišla sa pregleda. Predlažem svakoj budućoj mami da ukoliko joj materijalna situacija to dozvoljava obavezno ode na pregled kod Dr Živanića. Želim vam svako dobro!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA

Iznesenim mišljenjem vlasniku ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ANALIFE: SPECIJALNA BOLNICA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!