Ocena

Moje misljenje je da su cene previsoke u odnosu na kvalitet usluga prevoza koje pruzaju svojim korisnicima. Na autobuskoj stanici ima dosta linija prevoza koje svakodnevno prolaze, ali mi smeta to sto cesto autobusi kasne i sto su cesto vozila stara i tesko upotrebljiva ...

Mesto

Naziv
AUTOBUSKA STANICA ZRENJANIN
Kontakt
TFL +381 (023) 541 041
Socijalne mreže

Recenzije 1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e

5 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 5 zvezdica/e.
4 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 4 zvezdica/e.
3 3
Postoji 3 od ukupno 3 recenzija/e - 100%, sa ocenom od 3 zvezdica/e.
2 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 2 zvezdica/e.
1 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 1 zvezdica/e.
objavljeno pre 17 meseca/i

Dosta linija, cene visoke

3.00

Moje misljenje je da su cene previsoke u odnosu na kvalitet usluga prevoza koje pruzaju svojim korisnicima. Na autobuskoj stanici ima dosta linija prevoza koje svakodnevno prolaze, ali mi smeta to sto cesto autobusi kasne i sto su cesto vozila stara i tesko upotrebljiva.

Sam izgled autobuske stanice je strasan, sve je staro i u nju se godinama unazad nista nije ulagalo sem opremanja spoljasnjih saltera na kojima dobijate informacije o polascima autobusa. Mislim da je velika steta da ovakva autobuska stanica propada pod zubom vremena i da niko ne haje za to.

objavljeno pre 20 meseca/i

Potrebno renoviranje

3.00

Autobuska stanica po izgledu i uredjenju je stala u vremenu. Izgleda isto onako kako je izgledala pre 20-25 godina. Po mom misljenju trebalo bi malo da obrate paznju na to i da je malo modernizuju i urede. Autobuska stanica je inace funkcionalna, ima stajaliste za autobuse, stajaliste za automobile, informacijske saltere spolja i iznutra, dosta trafika u svom krugu i u sali ima mesta za sedenje ko ceka autobus.

Sto se tice usluga prevoza vidim da uvode i nove ateraktivne linije za Crnogorsko primorje svakog dana (vise ne mora da se ide u Novi Sad ili Beograd kako bi uhvatili autobus za Crnu Goru), za Aquapark Petrolend.

Osim toga na autobuskoj stanici svakodnevno polaze autobusi za Novi Sad, Beograd, Nis, Kragujevac, Kraljevo, Pancevo, Kikindu, Vrsac, Smederevo i Suboticu.

objavljeno pre 2 godine/a

Nekada Autobanat, sada Net bus ...

3.00

Na žalost, ova firma za prevoz putnika u srednjem Banatu polako nestaje. Linijski kao i "divlji" taksisti su preoteli dobar deo putnika ovom prevozniku a u poslednje vreme na neke linije ulazi i konkurencija sa mnogo nižom cenom prevoza kao i raznim popustima za putnike. Od nekadašnjih polazaka na svakih sat vremena, sada su se linije svele na svega nekoliko u toku dana!

Ključne reči

Recenzije

dosta, linija, cene, visoke, potrebno, renoviranje, nekada, autobanat, sada, prevoza, usluga, autobuskoj, stanici, dosta, svakodnevno, autobusi, autobuska, stanica, vremena, linije, dana, koje, cesto, moje, misljenje, cene, previsoke, odnosu, kvalitet, pruzaju, svojim, korisnicima, linija, prolaze, smeta, kasne, vozila, stara, tesko, upotrebljiva, izgled, autobuske, stanice, strasan, staro, godinama, unazad, nista, nije, ulagalo, opremanja, spoljasnjih, saltera, kojima, dobijate, informacije, polascima, autobusa, mislim, velika, steta, ovakva, propada, zubom, niko, haje, kako, malo, stajaliste, autobus, novi, beograd, izgledu, uredjenju, stala, vremenu, izgleda, isto, onako, izgledala, 2025, godina, misljenju, trebalo, obrate, paznju, modernizuju, urede, inace, funkcionalna, autobuse, automobile, informacijske, saltere, spolja, iznutra, trafika, svom, krugu, sali, mesta, sedenje, ceka, tice, vidim, uvode, nove, ateraktivne, crnogorsko, primorje, svakog, vise, mora, uhvatili, crnu, goru, aquapark, petrolend, osim, toga, polaze, kragujevac, kraljevo, pancevo, kikindu, vrsac, smederevo, suboticu, putnika, žalost, firma, prevoz, srednjem, banatu, polako, nestaje, linijski, divlji, taksisti, preoteli, dobar, ovom, prevozniku, poslednje, vreme, neke, ulazi, konkurencija, mnogo, nižom, cenom, raznim, popustima, putnike, nekadašnjih, polazaka, svakih, sada, svele, svega, nekoliko, toku