AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN - Beogradska 22, 23000 Zrenjanin, Srbija

AUTOBUSKA STANICA

ZRENJANIN

Rekli su:

Moje misljenje je da su cene previsoke u odnosu na kvalitet usluga prevoza koje pruzaju svojim korisnicima. Na autobuskoj stanici ima dosta linija prevoza koje svakodnevno prolaze, ali mi smeta to sto cesto autobusi kasne i sto su cesto vozila stara i tesk

Informacije o mestu

3.00 3

Ostale lokacije
  1. #1 11420 Smederevska Palanka Olge Milošević 120km
  2. #2 14000 Valjevo Klanička 130km
  3. #3 31230 Arilje Trg bratstva jedinstva 182km
  4. #4 31315 Zlatibor Zlatibor 192km
  5. #5 36300 Novi Pazar Omladinska 248km
  6. Sve AUTOBUSKA STANICA lokacije (52)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-5 (5)

Dosta linija, cene visoke

Moje misljenje je da su cene previsoke u odnosu na kvalitet usluga prevoza koje pruzaju svojim korisnicima. Na autobuskoj stanici ima dosta linija prevoza koje svakodnevno prolaze, ali mi smeta to sto cesto autobusi kasne i sto su cesto vozila stara i tesko upotrebljiva.

Sam izgled autobuske stanice je strasan, sve je staro i u nju se godinama unazad nista nije ulagalo sem opremanja spoljasnjih saltera na kojima dobijate informacije o polascima autobusa.

Mislim da je velika steta da ovakva autobuska stanica propada pod zubom vremena i da niko ne haje za to.

ocena 3.00

Potrebno renoviranje

Autobuska stanica po izgledu i uredjenju je stala u vremenu. Izgleda isto onako kako je izgledala pre 20-25 godina. Po mom misljenju trebalo bi malo da obrate paznju na to i da je malo modernizuju i urede.

Autobuska stanica je inace funkcionalna, ima stajaliste za autobuse, stajaliste za automobile, informacijske saltere spolja i iznutra, dosta trafika u svom krugu i u sali ima mesta za sedenje ko ceka autobus.

Sto se tice usluga prevoza vidim da uvode i nove ateraktivne linije za Crnogorsko primorje svakog dana (vise ne mora da se ide u Novi Sad ili Beograd kako bi uhvatili autobus za Crnu Goru), za Aquapark Petrolend.

Osim toga na autobuskoj stanici svakodnevno polaze autobusi za Novi Sad, Beograd, Nis, Kragujevac, Kraljevo, Pancevo, Kikindu, Vrsac, Smederevo i Suboticu.

ocena 3.00

Nekada Autobanat, sada Net bus...

Na žalost, ova firma za prevoz putnika u srednjem Banatu polako nestaje. Linijski kao i "divlji" taksisti su preoteli dobar deo putnika ovom prevozniku a u poslednje vreme na neke linije ulazi i konkurencija sa mnogo nižom cenom prevoza kao i raznim popustima za putnike.

Od nekadašnjih polazaka na svakih sat vremena, sada su se linije svele na svega nekoliko u toku dana!

ocena 3.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN

Iznesenim mišljenjem vlasniku AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o AUTOBUSKA STANICA: ZRENJANIN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!