BAJKOLINO: ROBNA KUĆA IGRAČAKA - Omladinska 7, 21203 Veternik, Srbija

BAJKOLINO

ROBNA KUĆA IGRAČAKA

Rekli su:

Pre desetak dana supruga i ja imali smo potragu za rodjendanskim poklonom kumcetu. Obisli smo vecinu prodavnica igracaka u Novom Sadu, a sve obavili u robnoj kuci Bajkolino. Veliki i sirok izbor (jedva se odlucismo sta od ponudjenog da izaberemo), odlicni

Informacije o mestu

5.00 2

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Ostale lokacije
  1. #1 21410 Futog Carice Milice 4.9km
  2. #2 21000 Novi Sad Lasla Gala 6.7km
  3. Sve BAJKOLINO lokacije (3)
Ugradi dodatak

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0

Odlican izbor, prijatno osoblje, cene za svaki dzep

Pre desetak dana supruga i ja imali smo potragu za rodjendanskim poklonom kumcetu. Obisli smo vecinu prodavnica igracaka u Novom Sadu, a sve obavili u robnoj kuci Bajkolino. Veliki i sirok izbor (jedva se odlucismo sta od ponudjenog da izaberemo), odlicni prodavci puni korisnih informacija i objasnjenja, dobar parking nema potrebe da se zuri, odlicne cene. Unutrasnjost je prostrana, igracke odlicno rasporedjene, vrlo lako za odabir. Topla preporuka.

Super Robna kuća Bajkolino

Pre nkih mesec dana kada smo za ćerku tražili igračku, krpenu Jagodicu Bobicu, supruga je čula da i u Veterniku postoji Bajkolino, pa smo odlučili da odemo da vidimo da li tamo ima. Robna kuća je stvarno velika, na dva sprata i puna je igračaka, nema šta nema, ali uglavnom sve to imaju i u njihovoj radnji u Lasla Gala.

Ovde je sve to raspoređeno na mnogo većem prostoru. I imaju veću količinu igračaka. Tako da ukoliko vam treba veća količina istih igračaka, vredi otići. Imali smo sreću, da je baš zbog toga što je robna kuća u Vaterniku, pa nije baš usput ljudima, nađemo to što smo tražili. Jagodicu Bobicu našu ćerku. Cene su kao i u Bajkolinu u gradu, povoljne, nema razlike.

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o BAJKOLINO: ROBNA KUĆA IGRAČAKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod BAJKOLINO: ROBNA KUĆA IGRAČAKA