Ocena

Pre desetak dana supruga i ja imali smo potragu za rodjendanskim poklonom kumcetu. Obisli smo vecinu prodavnica igracaka u Novom Sadu, a sve obavili u robnoj kuci Bajkolino. Veliki i sirok izbor (jedva se odlucismo sta od ponudjenog da izaberemo), odlicni

Mesto Besplatan unos

Naziv
BAJKOLINO ROBNA KUĆA IGRAČAKA
Lanac mesta
  1. #1 21410 Futog Carice Milice 4.90km
  2. #2 21000 Novi Sad Lasla Gala 6.68km
  3. Sve BAJKOLINO lokacije (3)
Radno vreme
Ut
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Internet
Društvene mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0
objavljeno pre 19 meseca/i

Odlican izbor, prijatno osoblje, cene za svaki dzep

5.00

Pre desetak dana supruga i ja imali smo potragu za rodjendanskim poklonom kumcetu. Obisli smo vecinu prodavnica igracaka u Novom Sadu, a sve obavili u robnoj kuci Bajkolino. Veliki i sirok izbor (jedva se odlucismo sta od ponudjenog da izaberemo), odlicni prodavci puni korisnih informacija i objasnjenja, dobar parking nema potrebe da se zuri, odlicne cene. Unutrasnjost je prostrana, igracke odlicno rasporedjene, vrlo lako za odabir. Topla preporuka.

objavljeno pre 23 meseca/i

Super Robna kuća Bajkolino

5.00

Pre nkih mesec dana kada smo za ćerku tražili igračku, krpenu Jagodicu Bobicu, supruga je čula da i u Veterniku postoji Bajkolino, pa smo odlučili da odemo da vidimo da li tamo ima. Robna kuća je stvarno velika, na dva sprata i puna je igračaka, nema šta nema, ali uglavnom sve to imaju i u njihovoj radnji u Lasla Gala.

Ovde je sve to raspoređeno na mnogo većem prostoru. I imaju veću količinu igračaka. Tako da ukoliko vam treba veća količina istih igračaka, vredi otići. Imali smo sreću, da je baš zbog toga što je robna kuća u Vaterniku, pa nije baš usput ljudima, nađemo to što smo tražili. Jagodicu Bobicu našu ćerku. Cene su kao i u Bajkolinu u gradu, povoljne, nema razlike.