BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD - Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

BARON FOOD

BAVARIA & MEDITERAN FOOD

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Nije sala, baron je baron! Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise. Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede ...

Mesto

1.00 3

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 285 4419
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 11070 Novi Beograd Jurija Gagarina 2.72km
  2. Sve BARON FOOD lokacije (2)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

Baron je baron!

Nije sala, baron je baron!

Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise. Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede - odgovorno tvrdim! Ukus je posle razocarenja sigurno i losiji nego sto jeste. Gorak ukus u ustima sigurno ostaje, cak ni sladoled iz Mc-a ga ne spere! :)

1.00 objavljeno pre 3 godine/a

Jednom i nikad vise

Definitivno najgori obrok koji sam jela u poslednje vreme.
Uvek kada hocu da jedem vam kuce, izaberem McD. ili picu, a tog dana ljubazna promoterka mi je dala letak sa fenomenalnim jelima. Procitala am meni i bila iznenadjena odlicnim jelima i obrocima, cene? Zavisi, oko 400din, jelo, salata ,hleb. Porucila sam jelo i ono sto sam dobila ne vredi ni 5 dinara. Hleb je bio bajat i tvrd, jedva sam ga lomila,meso je bilo hladno, tvrdo, neukusno, pire krompir neukusan i gumen, salata nikakva.
Uh, bacen novac a nisam se najela.
Definitivno, zaobilazim slatku promoterku u sirokom luku kad god je vidim.

1.00 objavljeno pre 3 godine/a

Sad mi je jasno zašto se kaže...

Ceo život sam se pitala odakle izreka "lažeš ko baron". E znam da nije najbolje objašnjenje, ali osetila sam ovde to po svom novčaniku i stomaku.
Najgori osećaj koji može da se iztazove kod jednog potrošača je osećaj da ste namagarčeni, navučeni ili prevareni. E tako sam se osećala posle obroka ovde.
Jednom prilikom u Ušću sam odlučila da izbegnem stabdarno MC ili KFC i da jedem nešto drugo, prošla da vidim šta ima u ponudi i devojka koja promoviše lokal mi je dala flajer sa cenama i ponudom ovog restorana. Pregledala malo po meniju i videla da stoje zanimljive stvari i lepo upakovani obroci po vrlo prihvatljivoj ceni. Došla da naručim, dečko i ja se opredelili za po jedan od menija i zahtevali njih, ali ko za inat baš ta dva nemaju, probali sa po još nekim menijem ni njih nema u ponudi iako su upravo sa tim upakovanim obrocima nas privukli da dođemo. Ok šta je tu je sastavićemo mi nešto sami kad smo se već odlučili za tu hranu. Sastavili smo dva poprilično oskudna obroka i platili cenu kao tri ona pomenuta bogata menija.
Kad vam tako daju hranu, sednete razmislite i shvatite da ste mogli za taj novac da odete u pravi restoran gde se jede normalnim priborom gde šta god da naučite spremiće za vas, uslužiti i doneti vam za sto. Osećaj posle ovoga kakva god hrana bila (a nije bila za pamćenje), je u stilu "sad ste me videli i nikad više."

1.00 objavljeno pre 3 godine/a

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-2 (2)

  1. HELGA PUB
    OPŠTE objavljeno pre 8 nedelje/a
  2. CAMPO DE FIORI
    OPŠTE objavljeno pre 9 meseca/i