Ocena

Nije sala, baron je baron! Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise. Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede ...

Mesto Besplatan unos

Naziv
BARON FOOD BAVARIA & MEDITERAN FOOD
Lanac mesta
  1. #1 11070 Novi Beograd Jurija Gagarina 2.72km
  2. Sve BARON FOOD lokacije (2)
Radno vreme
Po
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 285 4419
Internet
Društvene mreže

Recenzije 1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e:

0
0
0
0
3
objavljeno pre 3 godine/a

Baron je baron!

1.00

Nije sala, baron je baron!

Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise. Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede - odgovorno tvrdim! Ukus je posle razocarenja sigurno i losiji nego sto jeste. Gorak ukus u ustima sigurno ostaje, cak ni sladoled iz Mc-a ga ne spere! :)

objavljeno pre 3 godine/a

Jednom i nikad vise

1.00

Definitivno najgori obrok koji sam jela u poslednje vreme.
Uvek kada hocu da jedem vam kuce, izaberem McD. ili picu, a tog dana ljubazna promoterka mi je dala letak sa fenomenalnim jelima. Procitala am meni i bila iznenadjena odlicnim jelima i obrocima, cene? Zavisi, oko 400din, jelo, salata ,hleb. Porucila sam jelo i ono sto sam dobila ne vredi ni 5 dinara. Hleb je bio bajat i tvrd, jedva sam ga lomila,meso je bilo hladno, tvrdo, neukusno, pire krompir neukusan i gumen, salata nikakva.
Uh, bacen novac a nisam se najela.
Definitivno, zaobilazim slatku promoterku u sirokom luku kad god je vidim.

objavljeno pre 3 godine/a

Sad mi je jasno zašto se kaže...

1.00

Ceo život sam se pitala odakle izreka "lažeš ko baron". E znam da nije najbolje objašnjenje, ali osetila sam ovde to po svom novčaniku i stomaku.
Najgori osećaj koji može da se iztazove kod jednog potrošača je osećaj da ste namagarčeni, navučeni ili prevareni. E tako sam se osećala posle obroka ovde.
Jednom prilikom u Ušću sam odlučila da izbegnem stabdarno MC ili KFC i da jedem nešto drugo, prošla da vidim šta ima u ponudi i devojka koja promoviše lokal mi je dala flajer sa cenama i ponudom ovog restorana. Pregledala malo po meniju i videla da stoje zanimljive stvari i lepo upakovani obroci po vrlo prihvatljivoj ceni. Došla da naručim, dečko i ja se opredelili za po jedan od menija i zahtevali njih, ali ko za inat baš ta dva nemaju, probali sa po još nekim menijem ni njih nema u ponudi iako su upravo sa tim upakovanim obrocima nas privukli da dođemo. Ok šta je tu je sastavićemo mi nešto sami kad smo se već odlučili za tu hranu. Sastavili smo dva poprilično oskudna obroka i platili cenu kao tri ona pomenuta bogata menija.
Kad vam tako daju hranu, sednete razmislite i shvatite da ste mogli za taj novac da odete u pravi restoran gde se jede normalnim priborom gde šta god da naučite spremiće za vas, uslužiti i doneti vam za sto. Osećaj posle ovoga kakva god hrana bila (a nije bila za pamćenje), je u stilu "sad ste me videli i nikad više."

Obaveštenja 1-1 (1)

OPŠTE objavljeno pre 23 nedelje/a

Poručite vaše omiljeno jelo svakog dana od 11-23h

CAMPO DE FIORI RADI I KUĆNU DOSTAVU, I JEDAN JE OD RETKIH RESTORANA KOJI DOSTAVU VRŠI BRZO I EFIKASNO PO CELOM GRADU. Bilo da ...