BEBA: KOMISION - Novosadska 395, 21235 Temerin, Srbija

BEBA

KOMISION

Rekli su:

Bar jednom mesecno odemo do "Bebe". Prostrana prodavnica ima tri sprata: na prvom je muska garderoba i moj sin tu uvek kupi trenerke koje su po vrlo povoljnim cenama. Osim sportske u ponudi su i klasicna muska odela, sesiri, kape, kravate i novcanici ...

Informacije o mestu

5.00 1

Ostale lokacije
  1. #1 36300 Novi Pazar Save Kovačevića
  2. #2 11070 Beograd Bulevar Mihajla Pupina
  3. #3 11080 Beograd Vrtlarska
  4. #4 21000 Novi Sad Paje Radosavljevića 14km
  5. Sve BEBA lokacije (5)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Beba ko robna kuca

Bar jednom mesecno odemo do "Bebe". Prostrana prodavnica ima tri sprata: na prvom je muska garderoba i moj sin tu uvek kupi trenerke koje su po vrlo povoljnim cenama.

Osim sportske u ponudi su i klasicna muska odela, sesiri, kape, kravate i novcanici.

Na drugom spratu je zenska garderoba i tu se uvek najduze zadrzim: moderne tasne, haljine, bluze, u malom kutku su su sitnice: kaisevi i bizuterija po povoljnoj ceni. Lepo sam se kompletirala ovaj vikend.

A na poslednjem spratu je razno: tu sam kupila zidni sat, imitacija starinskog sa klatnom, vazu, reljefnu sliku i kolica od mesinga za posluzivanje pica.

Nisam ni razmisljala kako cu to sve potrpati u auto ali stalo je. Sminke sam nakupovala punu kesu jer su cene bagatelne a roba je kvalitetna, uglavnom uvoz iz Turske.

Ima nekih stvari i iz Kine: carape, kape, donji ves, spavacice ali su cene mnogo nize nego u kineskim radnjama. Obuca bas nije kvalitetna osim sobnih papuca. Vredi posetiti svakako.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o BEBA: KOMISION su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite BEBA: KOMISION!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod BEBA: KOMISION

Iznesenim mišljenjem vlasniku BEBA: KOMISION omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o BEBA: KOMISION i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!