Popularna mesta 1-5 (22)

Srbija Beograd Požeška

JOSIF PANČIĆ

OSNOVNA ŠKOLA
5.00
1
Srbija Beograd Požeška

ČUKARAC

AUTO ŠKOLA
5.00
1
Srbija Beograd Požeška

RODA INTERMEZZO CINEPLEX

BIOSKOP
5.00
2
5.00
1
Srbija Beograd Požeška

RENOME L

AUTO ŠKOLA
0.00
0

Aktuelne fotografije 1-5 (5)

Aktuelne recenzije 1-5 (5)

Alexis
objavljeno pre 2 godine/a

Vozi Miško

5.00

Auto škole niču na svakom koraku, a u ovu imam najviše poverenja jer gaji najdužu tradiciju na području Banovog brda i Čukaričke padine. Svojevremeno su i po ceni obuke bili mnogo povoljniji od drugih auto - škola.
Celo moje društvo i poneko od rodjaka je upravo u Čukarcu prošao obuku i nikada nisam čula neko negativno mišljenje.
Instruktori su svi stariji ljudi, što bi se reklo stara škola, tako da odvozaš svoj čas ceo predvidjen termin, nema obavljanja tudjih poslova, onako, ''usput'' i čekanja dok gospoda poobavljaju svoje, kao što sam čula da pojedini instruktori vožnje rade.

Alexis
objavljeno pre 2 godine/a

Opravdano škola na nivou

5.00

Ova škola godinama predstavlja najuspešniju školu na opštini Čukarica. Ima dugu tradiciju, preko 80 godina. U početku se zvala Matija Ban, a kasnije je dobila ima po poznatom botaničaru i to ime je ostalo do danas. Nalazi se u Požeškoj ulici, sa simboličnim omorikama ispred glavnog ulaza u školu.
Ulaz iz dvorišta je za učenike ove Osnovne škole. Nastavni kadar čine na prvom mestu dobri pedagozi, pa onda i nastavnici. Naravno uvek ima izuzetaka (svi smo mi imali nekog nastavnika koga nismo voleli), ali je to izuzetak, nikako pravilo. Od stranih jezika, uče se engleski i francuski.
Direktori OŠ Josif Pančić se ne smenjuju tako često, a držanje nivoa škole, briga o djacima i stalno ulaganje u školu se nikad ne zapostavljaju.
Prošle godine je moja generacija slavila 10 godina male mature, mnogo nas je došlo, i djaka i nastavnika i mogu samo da kažem da sam ponosna što sam upravo u ovoj školi završila osnovno obrazovanje!

Alexis
objavljeno pre 2 godine/a

Igrale se delije

5.00

I moje sestre i ja smo kao klinke počele da igramo u ovom KUD-u, a jedna od nas je istrajala i igra i dan danas. U blizini je svima koji žive na Banovom brdu, Čukaričkoj padini... Folklor je prelep sport i odličan način da se provodi slobodno vreme. Uvek si u dobrom društvu i zdravom okruženju, a ima i mogućnosti da se dosta putuje. Ko nije za igru, može da dodje na njihove nastupe i koncerte. KUD Dimitrije Tucović je društvo sa dugom tradicijom, možda ne tako veliko ime kao pojedina društva, ali svakako uspešno na svoj način.

Alexis
objavljeno pre 2 godine/a

Odličan bioskop

5.00

Jako dobro sredjen, prilično dobar repertoar, udobna sedišta, savršeno ozvučenje... Roda je po skoro svim kriterijumima ista kao i drugi malo popularniji bioskopi, samo nudi povoljnije cene karata! Ne svidja mi se što je svaki put kad odem sve manje ljudi ali eto saveta da se u Rodu uloži malo više truda što se tiče marketinga...

nevolimsvojeime
objavljeno pre 3 godine/a

Pravi ugodjaj

5.00

Roda Intermezzo Cineplex je donekle potcenjen bioskop od strane svih onih koji ne zive na Banovom brdu ili bar u njegovoj blizini. Bioskopske sale su odlicne, ozvucenje sasvim pristojno, sedista udobna, a i sam foaje je dovoljno interesantan, i donekle futuristicki. Tu se mogu kupiti i kokice i tortilja cipsevi, ili bar njima slicni. Karti gotovo da ima uvek, a cene su kao i u Tuckwood-u maltene.