Ocena

U procesu renoviranja kuce smo, pa smo otisli na ovo stovariste gradjevinskog materijala. Cene su im veoma pristupacne, a privukla mi paznju akcija i popust na kupljenu kolicinu laminata. Vrlo usluzno osoblje i obezbedjena dostava i istovar do mesta kupca

Mesto Besplatan unos

Naziv
BRAĆA DRINIĆ
Kontakt
TFL +381 (021) 639 8398
TFL +381 (021) 639 8488
Socijalne mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0
objavljeno pre 13 meseca/i

Zadovoljstvo snabdevanja

5.00

U procesu renoviranja kuce smo, pa smo otisli na ovo stovariste gradjevinskog materijala. Cene su im veoma pristupacne, a privukla mi paznju akcija i popust na kupljenu kolicinu laminata. Vrlo usluzno osoblje i obezbedjena dostava i istovar do mesta kupca. Asortiman je veliki, ali prepustite se savetima profesionalnog osoblja, samo treba reci sta zelite da uradite u svojoj kuci i oni ce vam dati besplatni savet i predlog.

objavljeno pre 3 godine/a

Odlicno snabdeveno, brza isporuka

5.00

Stovariste gradjevinskog materijala gde bukvalno mozete naci sve, prodavci su usluzni, dobicete sigurno najprofesionalniji savet za ono sto trazite. Cene su solidne, cesto imaju akcije, gde mozete dobro ustedeti. Sto se tice dostave, stvarno su ekspeditivni i necete dugo cekati na to sto ste porucili. Kvalitet je zagarantovan, jer prodaju robu proverenih proizvodjaca, to znam iz licnog iskustva, jer sam dosta gradjevinskog materijala za kucu kupio kod njih, a i vecina majstora ih preporucuje, tako da sigurno nije slucajno sto se nalaze u samom vrhu u domenu svojih usluga. Preporuka definitivno.