ČAROBNI SVET: VRTIĆ - Banatska 9, 21000 Novi Sad, Srbija

ČAROBNI SVET

VRTIĆ

Informacije o mestu

Kontakt
TFL +381 (021) 632 2322
MO +381 (063) 858 3825
MO +381 (063) 500 279

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Svečana dodela diploma – Niš

OPŠTE: Isteklo

Ove godine, stigli smo i u Niš. Naime, veoma smo srećni što smo bili u prilici da organizujemo polaganje YLE ispita za dve niške škole engleskog jezika – Fair Play School i London School.

Tokom junskog ispitnog roka, mališani su polagali YLE Starters, Movers i Flyers ispite. Prošlog vikenda, organizovana je prigodna dodela diploma, a domaćin nam je bila Prva niška gimnazija “Stevan Sremac”.

Osim diploma o uspešno položenim ispitima, imali smo čast da i školi Fair Play uručimo priznanje od strane Kembridža - Cambridge English Preparation Centre for 2015 – 2016.

Pogledajte kako je bilo na dodeli >> Svecana dodela diploma Nis <<

U istom duhu, planiramo da upriličimo sad već tradicionalnu dodelu diploma za somborske kandidate. Sama dodela održaće se u Svečanoj sali stare Gradske kuće u Somboru 24. 9. 2016. s početkom u 17h.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ČAROBNI SVET: VRTIĆ su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ČAROBNI SVET: VRTIĆ!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ČAROBNI SVET: VRTIĆ

Iznesenim mišljenjem vlasniku ČAROBNI SVET: VRTIĆ omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ČAROBNI SVET: VRTIĆ i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!