ČAROBNI SVET: VRTIĆ - Banatska 9, 21000 Novi Sad, Srbija

ČAROBNI SVET

VRTIĆ

Informacije o mestu

Kontakt
TFL +381 (021) 632 2322
MO +381 (063) 858 3825
MO +381 (063) 500 279

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

PONUDA NOVOGODIŠNJE PREDSTAVE "NOVOGODIŠNJI ZAMAK" ZA DECU ZAPOSLENIH U VAŠEM PREDUZEĆU

DOGAĐAJ: Ističe za 6 nedelje/a

U uzbudljivoj novogodišnjoj bajci za decu naša dva hrabra junaka, neustrašivi Vitez Kej, strah i trepet u celom kraljevstvu i prelepa i mudra princeza Larisa, uz pomoć čarolije, znanja i svojih talenata uspevaju da razreše zamršenu situaciju i spasu Deda Mraza iz velike opasnosti.

Prolazeći kroz brojne avanture naši junaci zahvaljujući prijateljstvu, zajedničkom radu i istrajnim verovanjem u dobro, kombinuju bajkovite elemente sa deci prepoznatljivim i dobro poznatim situacijama i na taj način stvaraju da novogodišnji ambijent predstave postane čaroban.

Novogodišnji ambijent predstave obogaćen je muzičkim songovima, bogatom scenografijom, interesantnim kostimima i svetlima. U predstavi igraju Sonja Leštar i Nikola Ivačkov i naravno Deda Mraz.

Trajanje predstave je 35 minuta.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 061/ 619 00 19. Pružite mogućnost deci radnika Vašeg preduzeća da dožive scenski spektakl, pa da vedri i nasmejani dočekaju nastupajuću 2016. godinu.

Veliki novogodišnji pozdrav!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ČAROBNI SVET: VRTIĆ su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ČAROBNI SVET: VRTIĆ!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ČAROBNI SVET: VRTIĆ

Iznesenim mišljenjem vlasniku ČAROBNI SVET: VRTIĆ omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ČAROBNI SVET: VRTIĆ i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!