CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA - Jerneja Kopitara 53b, 21000 Novi Sad, Srbija

CASTELLUM ONAGRINUM

VINARIJA

Informacije o mestu

Kontakt
MO +381 (064) 146 3599

SLADOLED ZA PONETI

OPŠTE: Isteklo

Ko kaže da se sladoled može jesti samo kad je toplo. Napolju hladno a vi ste ušuškani pod topli pokrivač i uz dobar film uživate u ovoj kremastoj poslastici.

Možete birati da li želite veću ili manju porciju.

Naravno preko zime ćemo imati mnogo manji izbor nego leti, ali želimo da ostanemo verni svima onima koji obožavaju ovaj slatkiš.

JELOVNIK RESTORANA KNIN

Ističe za 7 meseca/i

POŠTOVANI GOSTI U NAŠEM KATALOGU MOŽETE DA POGLEDATE KOJA SVA UKUSNA JELA I PIĆA MOŽETE KOD NAS DA PORUČITE DOK UŽIVATE U PRELEPOJ ATMOSFERI I AMBIJENTU!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o CASTELLUM ONAGRINUM: VINARIJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!