21 mar 2017

CIPENDELSI

Atrakcija

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Atrakcija
Datum i vreme
Ut 20:00

Kratak opis događaja

Chippendales šou je ponovo u našem gradu i garantuje nezaboravno i uzbudljivo veče, namenjeno damama. Ova muška plesna grupa, poznata po atraktivnom i vrelom plesu, nastupiće u Beogradu, 21. marta, u Domu Sindikata.

Opis i detalji

Priča o Chippendalesima počela je još 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan i ne jenjava ni danas.

Ovi momci, koji važe za najzgodnije frajere svetskog šou biznisa, u trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta.

Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls.

Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde.

Oni su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta i bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen.

U prilog tome idu i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena, u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56. 000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1. 2 miliona majica!

Kako bi se ova brojka povećala, nabavite svoje ulaznice na vreme.

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o CIPENDELSI su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite CIPENDELSI!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod CIPENDELSI

Iznesenim mišljenjem vlasniku CIPENDELSI omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o CIPENDELSI i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!