CREDO: RESTORAN - Vase Čarapića 2-4, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

CREDO

RESTORAN

Rekli su:

Smešten na prvom spratu hotela Courtyard Marriott, restoran Credo unosi novitete i u meniju i u atmosferi (živa muzika, tematske večeri) koji privlače pažnju. Ambijent je prijatan, elegantan i intiman. Kao lagani a vrlo ukusan uvod u gastro priču toplo ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (011) 400 3000
TFL +381 (011) 400 3003

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

CREDO

Smešten na prvom spratu hotela Courtyard Marriott, restoran Credo unosi novitete i u meniju i u atmosferi (živa muzika, tematske večeri) koji privlače pažnju.

Ambijent je prijatan, elegantan i intiman. Kao lagani a vrlo ukusan uvod u gastro priču toplo preporučujemo karpaćo od patlidžana sa kaparima i garlic dresingom, a za one koji u svakom trenutku paze na liniju adekvatan izbor može biti salata sa grilovanim sirom, avokadom i miksom zelenih salata.

Za one sklonije ubedljivijim ukusima preporuka je sjajan i savršeno mekan rolovan svinjski file serviran uz preliv od brusnice i efektan pire od batate.

U ovom delu menija pažnju privlače i burgeri na koje su posebno ponosni, dok je jelo koje se posebno ističe, a u završnoj fazi i priprema pred gostima, svakako šatobrijan za sve osobe.

Savršen komad mesa koje posebnim načinom pripreme u Josper peći zadržava svu sočnost i sve nijanse ukusa, poslužen uz pire sa tartufima, pruža zaista jedinstven doživljaj i užitak.

U slatkom delu nema iznenađenja, ali zato je tu originalan tiramisu spremljen po autentičnoj recepturi, dok je odlična panakota idealna za harmoničnu završnicu.

Svemu ovome dodajte i specijalne dnevne ponude po specijalnim cenama, kao i šarmantno osoblje, imate posebno mesto za poseban doživljaj.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o CREDO: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite CREDO: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod CREDO: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku CREDO: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o CREDO: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!