Ocena

Sećam se da sam ko klinac tamo išao da gledam predstave pred novu godinu, kasnije kao srednjoškolac, kada u Kozari ne bi imalo karata, otišli bi svi čoporativno do Doma Sindikata. Sada... E sada retko idem tamo. Ne bih ni pisao ovo da nisam bio pre izvesno

Mesto Besplatan unos

Naziv
DOM SINDIKATA
Kontakt
TFL +381 (011) 323 4224
Socijalne mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

0
0
1
1
0
objavljeno pre 3 godine/a

Jos postoji

3.00

Postoji par institucija u gradu koje postoje prilicno dugo, ali koje se nisu ni malo renovirale. To je Dom Sindikata, koji katkad organizuje neki koncert, ne tako zanimljiv, koji doduse organizuje i mini bozicni sajam knjiga, ali ispred kog se organizuje i nekada "sajam" cveca, ali u okviru koga se ne desava nista spektakularno novo, i ciji se enterijer zapravo nije odavno menjao. Medjutim, njegova bioskopska sala je i dalje jedna od vecih.

objavljeno pre 3 godine/a

Zaboravljen totalno

2.00

Sećam se da sam ko klinac tamo išao da gledam predstave pred novu godinu, kasnije kao srednjoškolac, kada u Kozari ne bi imalo karata, otišli bi svi čoporativno do Doma Sindikata.

Sada... E sada retko idem tamo. Ne bih ni pisao ovo da nisam bio pre izvesnog vremena da pogledam predstavu "Pevaj brate!".

Sve je ostalo isto, ništa se nije promenilo. Ali kapiram da je to tako kada je svačije, a u stvari je ničije.