DON GEDŽA - Dunavska 25, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

DON GEDŽA

Rekli su:

Don Gedžu verovatno ne bi našao ni za tri života da mi unapred nije bilo objašnjeno gde se tačno nalazi. Omanja tabla, koju je i peške malo teže primetiti, na sred Dunavske ulice je jedini putokaz koji vas može usmeriti ka ovom restoranu. Iskren da budem .

Informacije o mestu

4.00 2

Kontakt
TFL +381 (011) 263 5263
MO +381 (065) 263 5263
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-9 (9)

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Čudna lokacija, pristojno mesto, odlična hrana

Don Gedžu verovatno ne bi našao ni za tri života da mi unapred nije bilo objašnjeno gde se tačno nalazi. Omanja tabla, koju je i peške malo teže primetiti, na sred Dunavske ulice je jedini putokaz koji vas može usmeriti ka ovom restoranu.

Iskren da budem, kada sam seo - bio sam u priličnoj dilemi da li da se uopšte usudim da pojedem bilo šta. Celo okruženje restorana (uzmite u obzir Dunavsku ulicu) ne odiše nekim poverenjem.

Srećom, okruženje, spoljašnji izgled kao ni inicijalni utisci - nikako nisu povezani sa kvalitetom hrane koja se služi.

Don Gedža je pravo iznenađenje, kao i konkretan dokaz da mesto ne mora biti moderno, sređeno, napucano (ili kako god vam odgovara da to formulišete) - da bi mogli da kvalitetno jedete.

Sve što sam imao prilike da probam je bilo s jedne strane odlično a s druge i izuzetno obilno.

Zamerka koju moram da istaknem (nevezano za lokaciju) je usluga - gde je konobar bio blago zbunjen. Obzirom na to da nije bilo puno gostiju u bašti, ne mogu baš u potpunosti da opravdam da se ne upamti prosta porudžbina ili da se omaši piće.

No i pored blago "usporenog" konobara, vredi svratiti na klopu kod Don Gedže - posebno ukoliko preferirate obilne porcije nacionalne kuhinje.

ocena 4.00

Pravo iznenađenje...

Don Gedža.... Danas sam prvi put jeo u ovom restoranu, koji se nalazi u vrlo neuglednom kraju Dorćola (Dunavska ulica ispod garaže GSP-a), uvučen nekih 50 - 100 metara od vrlo prometne Dunavske ulice.

Don Gedža se nalazi u nekom "baraka" objektu koji stvarno ne deluje reprezentativno. Postoji i bašta sa nekih 7 - 8 stolova koja takođe deluje neugledno, uostalom kao i celo okruženje u kome se nalazi.

Što se hrane tiče, bar nekoliko stvari koje sam ja danas probao (teleća čorba, pileći ražnjići i gurmanska pljeskavica), teško je reći šta je ukusnije.

Stvarno sam bio prijatno iznenađen kvalitetom i ukusom hrane. Porcije su prilično velike - 400 grama, tako da smo mi poručili pola gurmanske pljeskavice i pola pilećih ražnjića.

Na prvoj strani jelovnika stoji "Ugostiteljski kodeks" iz koga sam zapamtio samo jednu rečenicu koja kaže: "da se u ovom restoranu neće služiti hrana, koju osoblje ne bi pristalo da jede"...

Prvo što mi je palo napamet je: još jedan marketinški fazon, međutim, hrana i usluga su stvarno na zavidnom nivou.

Za sve one koji cene više dobru i ukusnu hranu od ambijenta - Don Gedža je topla preporuka...

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DON GEDŽA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DON GEDŽA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DON GEDŽA

Iznesenim mišljenjem vlasniku DON GEDŽA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DON GEDŽA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!