DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA - Bulevar svetog cara Konstantina 19, 18000 Niš - Medijana, Srbija

DR VUČKOVIĆ

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Rekli su:

Prvi utisak je da se pacijent u ovoj ordinaciji moze osloniti na veoma strucni rad dr. Vuckovica i da osoblje ove ordinacije uvek nadje resenje za bilo koji problem koji muci pacijenta. Intrvencije su bezbolne jer se rade u lokalnoj anesteziji. Kvalitet ..

Informacije o mestu

5.00 1

Radno vreme

Trenutno radi i zatvara se za 2 sata/i i 5 minut/a

Po Ut Sr Če Pe Su Ne
Kontakt
TFL +381 (018) 225 731
MO +381 (063) 474 933

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Kvalitetna i veoma strucna usluga. Higijena na visokom nivou. Ljubaznost koja osvaja, opusta i otklanja strah od intervencije.

Prvi utisak je da se pacijent u ovoj ordinaciji moze osloniti na veoma strucni rad dr. Vuckovica i da osoblje ove ordinacije uvek nadje resenje za bilo koji problem koji muci pacijenta.

Intrvencije su bezbolne jer se rade u lokalnoj anesteziji. Kvalitet rada je na veoma visokom estetskom i strucnom nivou pocev od obicnih popravki i plombiranja zuba pa sve do veoma zahtevnih i komplikovanih oralnohiruskih i protetskih intervencija.

Moze se reci da vas u ordinaciji doceka sirok i ljubazan osmeh a posle intervencije pacijent izldje sa osmehom koji je uvek najlepsi ukras na licu.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!