DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA - Temerinska 133, 21000 Novi Sad, Srbija

DUŠAN RADOVIĆ

OSNOVNA ŠKOLA

Informacije o mestu

Kontakt
TFL +381 (021) 419 302
Ostale lokacije
  1. #1 18300 Pirot Zanatlijska
  2. #2 21000 Novi Sad Čenejska 1.5km
  3. #3 21000 Novi Sad Klisanski put 2.5km
  4. #4 18000 Niš Đerdapska 275km
  5. Sve DUŠAN RADOVIĆ lokacije (5)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Svečana dodela diploma – Niš

OPŠTE: Isteklo

Ove godine, stigli smo i u Niš. Naime, veoma smo srećni što smo bili u prilici da organizujemo polaganje YLE ispita za dve niške škole engleskog jezika – Fair Play School i London School.

Tokom junskog ispitnog roka, mališani su polagali YLE Starters, Movers i Flyers ispite. Prošlog vikenda, organizovana je prigodna dodela diploma, a domaćin nam je bila Prva niška gimnazija “Stevan Sremac”.

Osim diploma o uspešno položenim ispitima, imali smo čast da i školi Fair Play uručimo priznanje od strane Kembridža - Cambridge English Preparation Centre for 2015 – 2016.

Pogledajte kako je bilo na dodeli >> Svecana dodela diploma Nis <<

U istom duhu, planiramo da upriličimo sad već tradicionalnu dodelu diploma za somborske kandidate. Sama dodela održaće se u Svečanoj sali stare Gradske kuće u Somboru 24. 9. 2016. s početkom u 17h.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA

Iznesenim mišljenjem vlasniku DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

cdrms, dusan, radovic, administracija, content, design, revutalisation, management, system, korisnika, lozinka, captcha, pristup, internet, ecology, httpdusanradovicedurs, novi, sajt, admin, pregledajte, termine, školski, poštovani, posetioci, obavešavamo, postavili, koji, nalazi, adresi, broj, posetilaca, sajta, juli