DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA - Temerinska 133, 21000 Novi Sad, Srbija

DUŠAN RADOVIĆ

OSNOVNA ŠKOLA

Informacije o mestu

Kontakt
TFL +381 (021) 419 302
Ostale lokacije
  1. #1 18300 Pirot Zanatlijska
  2. #2 21000 Novi Sad Čenejska 1.5km
  3. #3 21000 Novi Sad Klisanski put 2.5km
  4. #4 18000 Niš Đerdapska 275km
  5. Sve DUŠAN RADOVIĆ lokacije (5)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

PONUDA NOVOGODIŠNJE PREDSTAVE "NOVOGODIŠNJI ZAMAK" ZA DECU ZAPOSLENIH U VAŠEM PREDUZEĆU

DOGAĐAJ: Ističe za 6 nedelje/a

U uzbudljivoj novogodišnjoj bajci za decu naša dva hrabra junaka, neustrašivi Vitez Kej, strah i trepet u celom kraljevstvu i prelepa i mudra princeza Larisa, uz pomoć čarolije, znanja i svojih talenata uspevaju da razreše zamršenu situaciju i spasu Deda Mraza iz velike opasnosti.

Prolazeći kroz brojne avanture naši junaci zahvaljujući prijateljstvu, zajedničkom radu i istrajnim verovanjem u dobro, kombinuju bajkovite elemente sa deci prepoznatljivim i dobro poznatim situacijama i na taj način stvaraju da novogodišnji ambijent predstave postane čaroban.

Novogodišnji ambijent predstave obogaćen je muzičkim songovima, bogatom scenografijom, interesantnim kostimima i svetlima. U predstavi igraju Sonja Leštar i Nikola Ivačkov i naravno Deda Mraz.

Trajanje predstave je 35 minuta.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 061/ 619 00 19. Pružite mogućnost deci radnika Vašeg preduzeća da dožive scenski spektakl, pa da vedri i nasmejani dočekaju nastupajuću 2016. godinu.

Veliki novogodišnji pozdrav!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA

Iznesenim mišljenjem vlasniku DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DUŠAN RADOVIĆ: OSNOVNA ŠKOLA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

cdrms, dusan, radovic, administracija, content, design, revutalisation, management, system, korisnika, lozinka, captcha, pristup, internet, ecology, httpdusanradovicedurs, novi, sajt, admin, pregledajte, termine, školski, poštovani, posetioci, obavešavamo, postavili, koji, nalazi, adresi, broj, posetilaca, sajta, juli