GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA - Ibarska magistrala M22 bb, 11030 Beograd - Čukarica, Srbija

GRADSKA GROBLJA

GROBLJE ORLOVAČA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Ovo je jako veliko groblje pa je vikendom, a da ne pričam o praznicima kada se na ovakva mesta ide, užasno teško doći. Na Ibarskoj se napravi jako velika gužva, pa ne pomaže što pojačaju prevoz i što gradski autobusi koji inače ovuda samo prolaze, imaju ..

Mesto

4.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 354 8723
Ostale lokacije
  1. #1 11000 Beograd Pionirska
  2. #2 11000 Beograd Grobljanska
  3. #3 11000 Savski Venac Pasterova
  4. #4 11000 Savski Venac Kraljice Ane
  5. #5 11010 Voždovac Zaplanjska
  6. Sve GRADSKA GROBLJA lokacije (13)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-1 (1)

Groblje

Ovo je jako veliko groblje pa je vikendom, a da ne pričam o praznicima kada se na ovakva mesta ide, užasno teško doći. Na Ibarskoj se napravi jako velika gužva, pa ne pomaže što pojačaju prevoz i što gradski autobusi koji inače ovuda samo prolaze, imaju stajališta i na okretnici na groblju.

Tako da mislim da bi što pre trebalo poraditi na tome da se napravi malo bolji prilaz ovom mestu. Inače je dosta sređeno, koliko se to može reći za ovakvo mesto. Kad već mora da se dođe, da je bar olakšano proći između parcela, nije zapušteno, pregledno je i sve parcele su vidno označene.
Restorana i cvećara ima možda i previše, sa sve prodavcima koji dosađuju čim se izađe iz autobusa.

4.00 objavljeno pre 2 godine/a