GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA - Ibarska magistrala M22 bb, 11030 Beograd - Čukarica, Srbija

GRADSKA GROBLJA

GROBLJE ORLOVAČA

Rekli su:

Ovo je jako veliko groblje pa je vikendom, a da ne pričam o praznicima kada se na ovakva mesta ide, užasno teško doći. Na Ibarskoj se napravi jako velika gužva, pa ne pomaže što pojačaju prevoz i što gradski autobusi koji inače ovuda samo prolaze, imaju ..

Informacije o mestu

4.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 354 8723
Ostale lokacije
  1. #1 11000 Beograd Pionirska
  2. #2 11000 Beograd Grobljanska
  3. #3 11000 Savski Venac Pasterova
  4. #4 11000 Savski Venac Kraljice Ane
  5. #5 11010 Voždovac Zaplanjska
  6. Sve GRADSKA GROBLJA lokacije (13)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Groblje

Ovo je jako veliko groblje pa je vikendom, a da ne pričam o praznicima kada se na ovakva mesta ide, užasno teško doći. Na Ibarskoj se napravi jako velika gužva, pa ne pomaže što pojačaju prevoz i što gradski autobusi koji inače ovuda samo prolaze, imaju stajališta i na okretnici na groblju.

Tako da mislim da bi što pre trebalo poraditi na tome da se napravi malo bolji prilaz ovom mestu. Inače je dosta sređeno, koliko se to može reći za ovakvo mesto.

Kad već mora da se dođe, da je bar olakšano proći između parcela, nije zapušteno, pregledno je i sve parcele su vidno označene.

Restorana i cvećara ima možda i previše, sa sve prodavcima koji dosađuju čim se izađe iz autobusa.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA

Iznesenim mišljenjem vlasniku GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o GRADSKA GROBLJA: GROBLJE ORLOVAČA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!