GYROPOLIS - Kneza Mihaila 49, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

GYROPOLIS

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Ja konkretno najčešće giros jedem u Soluncu na Terazijama (tj u Kralja Milana) i oni su mi etalon za kvalitet (mada su u poslednje vreme i oni poljuljani). Lokacija Gyropolisa je vrhunska i samo ludim slučajem nećete zapaziti ovaj lokal, promet samim ...

Mesto

4.50 2

Podeli Netačne informacije Ugradi dodatak

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-2 (2)

Savrseno

Mocni grcki bogovi kreirali su hranu za sebe, nazvali je gyros i preneli iskustvo Grcima. Grci su vremenom izmenili recept i uglavnom odstupili od originala. Jedini originalni, pravi, gyros sa Olimpa je ovaj u Kneza Mihajlovoj u Beogradu.

Ozbiljno, mnogo je dobar, probajte. Sem Gyrosa imaju i razne druge djakonije, koje nisam jos uvek probao.

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Morate mu dati drugu šansu

Ja konkretno najčešće giros jedem u Soluncu na Terazijama (tj u Kralja Milana) i oni su mi etalon za kvalitet (mada su u poslednje vreme i oni poljuljani). Lokacija Gyropolisa je vrhunska i samo ludim slučajem nećete zapaziti ovaj lokal, promet samim tim je odličan odakle sledi samo jedno, giros je svež! E sada o ukusima ne treba raspravljati ali meni, da li zbog salate, da li zbog samog mesa više leži onaj iz Solunca, mada planiram uskoro da pružim još koju šansu Gyropolisu. Cene su standardne, ništa više ništa manje nego na drugim mestima.

4.00 objavljeno pre 3 godine/a

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-2 (2)

  1. HELGA PUB
    AKCIJA objavljeno pre 21 sata/i
  2. CAMPO DE FIORI
    OPŠTE objavljeno pre 7 meseca/i