Ocena

Prilikom renoviranja mog stana, ugradnju svetlosnih elemenata sam prepustila profesionalcima koji su ugradili halogenu rasvetu, tako da nemam luster, ali imam na sve strane halogenu rasvetu i sijalice. Svu opremu sam kupila u prodavnici Halogen: od sijalic

Mesto Besplatan unos

Naziv
HALOGEN
Radno vreme
Ut
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 504 700
Internet
Društvene mreže

Recenzije 1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e:

1
2
0
0
0
objavljeno pre 23 meseca/i

Mesto svetla

4.00

Prilikom renoviranja mog stana, ugradnju svetlosnih elemenata sam prepustila profesionalcima koji su ugradili halogenu rasvetu, tako da nemam luster, ali imam na sve strane halogenu rasvetu i sijalice. Svu opremu sam kupila u prodavnici Halogen: od sijalica, halogenih lampi, ukrasnih zidnih lampi, ukrasnih svetlosnih elemenata za sank u dnevnom boravku kao i svetlosni reflektori u kupatilu. Halogen je takoreci mesto svetlosti, jer svi elementi koji su vezani za osvetljenje se mogu nabaviti i kupiti tamo. Prodavnica je relativno mala za toliki obim robe, te je prenatrpana: po plafonu su okaceni lusteri, a svuda unaokolo su izlozene lampe (stone, zidne) i svetlosni elementi (ugradni i pojedinacni). Kad udjete u prodavnicu imate osecaj kao da ste slon u staklarskoj radnji, sve se osvrcete da nesto ne zakacite i polomite jer sve bljesti od stakla unaokolo. Sa leve strane su dva staklena pulta za kojima trgovci usluzuju kupce i gde su izlozeni sitni elektricni elementi namenjeni rasveti. Momci koji rade kao trgovci su veoma usluzni i ljubazni ali kupaca ima previse, pa ne mou da postignu sve da usluze bas odmah. Ispred radnje je uvek problem parking, jer je namenjen prostor samo za maksimalno tri vozila i ako dodje vise kupaca, jednostavno nemaju gde da parkiraju, pa ostavljaju vozila duz ivice puta koji je i onako uzan, ali resenja za to definitivno nema.

objavljeno pre 24 meseca/i

Sve za osvetljavanje doma

5.00

Jutros sam bio u Halogenu. Svetli kao novogodišnja jelka.Ovde možete pronaći sve za osvetljavanje vašeg doma. Imaju zaista veliki izbor lustera, plafonjera, sijalica,.... Za svaki ukus po nešto. Cene su pristojne, prodavci ok. Ukoliko dolazite kolima, što je najčešće slučaj, mana može biti nedostatak parkinga ali dobro, takva im je lokacija.

objavljeno pre 3 godine/a

Nema sta nema (sto se tice rasvete, lapmi, plafonjera...)

4.00

Ovde sve svetli u bukvalnom smislu te reci, hteo sam da kupim luster sa halogenim sijalicama, pa sam po preporuci kolege otisao ovde, rekao mi je da je povoljno dosta i bio je u pravu, imaju stvarno veliki izbor svega sto je vezano za rasvetu,lustera, sijalica, plafonjera, lampi... cene su povoljne u odnosu na neke druge gde sam bio, lokal nije preterano velik, ali definitivno je sve poredjano tako da se lako snadjete gde je sta, odnosno nije samo natrpano, cesto ima nekih akcija tako da moze i jeftinije da se prodje, sto je na zalost danas svima nama najvaznije, mala zamerka je sto nema dovoljno velikog parkinga, odnosno skoro ga i nema, pa cete morati naci neko mesto za parking, ali posto ovo nije prometna ulica, ima mesta ispred okolnih kuca, sem toga sve ostalo je za pohvalu, za svaku preporuku.