21 mar 2017

HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE

Žurka i društveno okupljanje

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Žurka i društveno okupljanje
Datum i vreme
Ut 20:00
Društvene mreže

Kratak opis događaja

Hardcore Spring FEVER vol. 2 - Nasty in Belgrade

Opis i detalji

Mnogi od vas znaju, drugi su čuli - prošlogodišnje druženje na prolećnoj hardkor groznici uz preterano dobar line up i Expire kao "šlag na torti" je ostavilo sjajan trag u vremenu, pa smo odlučili uvesti pravilo.

Svako proleće od tad pa nadalje dočekaćemo uz odličan hardkor šou. Ovaj put, da nam proleće i ostatak godine protekne dovoljno prljavo i mračno, pobrinuće se brat Nasty, a mi ćemo se pobrinuti da i ostatak lokalne bagre bude na visini zadatka.

Lokalna podrška:

Suffering's The Price (Niš)

Hitbypain Bend (Čačak)

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE

Iznesenim mišljenjem vlasniku HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o HARDCORE SPRING FEVER VOL. 2 - NASTY IN BELGRADE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!