Ocena

Već niz godina koristim usluge Hauzmajstora i iskren da budem, nemam ni najmanju zamerku kako na kvalitet usluge pa tako ni na kvalitet radova. Za Hauzmajstora/e sam slučajno saznao, a prvi put sam njihove usluge koristio nakon dugog niza drugih 'kompetent

Mesto Besplatan unos

Naziv
HAUZMAJSTOR
Lanac mesta
  1. #1 21000 Novi Sad Tone Hadžića 69.73km
  2. Sve HAUZMAJSTOR lokacije (2)
Radno vreme
Sr
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 303 4034
MO +381 (065) 303 5035
Internet
Društvene mreže

Recenzije 1-1 (1)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 1 recenzija/e:

1
0
0
0
0
objavljeno pre 3 godine/a

Za primer ostalima

5.00

Već niz godina koristim usluge Hauzmajstora i iskren da budem, nemam ni najmanju zamerku kako na kvalitet usluge pa tako ni na kvalitet radova. Za Hauzmajstora/e sam slučajno saznao, a prvi put sam njihove usluge koristio nakon dugog niza drugih 'kompetentnih', 'pouzdanih' i 'povoljnih' majstora koji su obično pravili više štete no koristi.

Ne znam tačno koliko puta sam do sada zvao Hauzmajstor radi intervencija po kući, ali znam da sam zvao iz najrazličitijih razloga - i do sada se nije desilo da ne neku intervenciju nisu mogli da odgovore. Čak štaviše, svaki put su majstori došli maksimalno brzo, krajnje profesionalno odradili posao i ono što je verovatno najbitnije - svaka intervencija od strane Hauzmajstora je uvek bila 'uspešna'. Svaki put majstori su dolazili tačno u zakazano vreme, maksimalno vodili računa o prostoru i nameštaju a na kraju uredno i počistili za sobom, što ne mogu da priznam da mi je iskustvo i sa drugim 'majstorima' - barem onima čije usluge sam do sada imao prilike da vidim na delu.

Ruku na srce, Hauzmajstor jeste nešto skuplji od 'lokalnih profesionalaca' i naplata se vrši po radnom satu - ali mislim da vredi. Za svaku intervenciju na rad to jest delove uredno dobijate račun kao i garanciju što mi je nepoznato da drugi majstori 'ovog tipa' daju. Ukoliko se ne varam, najveća razlika u ceni je ukoliko vam je intervencija baš hitna - tokom noći, ali iskreno i kada sam se našao u takvoj situaciji - više volim da platim nešto više majstorima no da renoviram celo kupatilo. Ukoliko ne grešim, jednom se desilo da sam majstore morao da zovem opet nakon intervencije ali kako sam već prošlu platio i dobio garanciju - nova intervencija nije naplaćena.

Znam da zvučim kao reklama, ali iskreno profesionalniju uslugu ovog tipa još nisam video (u Srbiji). Sve pohvale i tople preporuke.