HOTEL CONSTANTINE THE GREAT - 27. marta 12, 11050 Beograd - Zvezdara, Srbija

HOTEL CONSTANTINE THE GREAT

Rekli su:

Savremeni, luksuzni hotel Constantine the Great nedavno je otvoren u ulici 27. marta u Beogradu. Enterijer, kako kaže Silvija Marunić, specijalista marketinških komunikacija, predstavlja izuzetan spoj sofisticiranog stila i finih detalja arhaičnog izgleda

Informacije o mestu

0.00 0

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 414 4340
FK +381 (011) 414 4335

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Constantine the Great

Savremeni, luksuzni hotel Constantine the Great nedavno je otvoren u ulici 27. marta u Beogradu. Enterijer, kako kaže Silvija Marunić, specijalista marketinških komunikacija, predstavlja izuzetan spoj sofisticiranog stila i finih detalja arhaičnog izgleda, koji stvara osećaj topline i udobnosti.

Hotel ima 4 zvezdice, i gostima je na raspolaganju 40 soba i luksuznih apartmana, restoran Edict, sala za sastanke, veliki parking i garaža.

Sve sobe imaju centralnu klimu, sef, besplatan wi-fi, direktnu telefonsku liniju i mini bar. Cena noćenja kreće se od 85 evra.

Uskršnji praznik u Beogradu

AKCIJA: Isteklo

Biće nam zadovoljstvo da provedete nezaboravne uskršnje praznike u vili Depolo po promotivnim cenama smeštaja. U sklopu cene Vam nudimo besplatan dorucak i parking.

Do svih turističkih lokacija se može doći ugodnom šetnjom takodje dobra pozicija naše vile omogućava da i sa drugim delovima grada postoji odlična veza gradskim prevozom.

Očekujemo Vas, porodica Đurović

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o HOTEL CONSTANTINE THE GREAT su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite HOTEL CONSTANTINE THE GREAT!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod HOTEL CONSTANTINE THE GREAT

Iznesenim mišljenjem vlasniku HOTEL CONSTANTINE THE GREAT omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o HOTEL CONSTANTINE THE GREAT i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!