IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111 - Omladinskih brigada 100, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

IDEA EXTRA

PRODAVNICA 111

Rekli su:

stanujem u blizini ove ideje i skoro svakodnevno idem u kupovinu za namirnice u ovu prodavnicu i moram da se slozim sa prethodnim komentarom. od kako se otvorila ova ideja stalno dolazim i stvarno mislim da su najjeftiniji sa cenama robe jos kada na to ...

Informacije o mestu

3.50 2

Kontakt
TFL +381 (011) 209 9034

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

AKCIJA! ARAPSKA RADNJA PRAVI VELIKO SNIZENJE KOZNIH PROIZVODA!

AKCIJA: Ističe za 13 dana

IZUZETNO NISKE CENE KOZNIH TORBI! POSETITE NAS I UVERITE SE U KVALITET I NAJJEFTINIJE CENE!

ARAPSKA RADNJA ALI BABA HANABAL DOO

GOLSVORDIJEVA 21

BEOGRAD, VRACAR

cetri sata camila cekajuci

stanujem u blizini ove ideje i skoro svakodnevno idem u kupovinu za namirnice u ovu prodavnicu i moram da se slozim sa prethodnim komentarom. od kako se otvorila ova ideja stalno dolazim i stvarno mislim da su najjeftiniji sa cenama robe jos kada na to dodate akcije koje stalno imaju kao i popuste koje dobijate sa njihovim karticama mislim da se stvarno isplati. ali sa druge strane mislim da su guzve stvarno prevelike i ne secam se da mi se bilo kada desilo da na kasi ne cekam barem dvadeset minuta. desavalo mi se cesto i da za samo par osnovnih namirnica na takozvanoj brzoj kasi cekam jako puno. ova ideja bi stvarno bila najbolja prodavnica samo kada bi nekako doveli u red sve te kase da stvarno rade i da se smanje redovi!

ocena 4.00

Odličan izbor ali užasno spore kase

IDEA supermarket stvarno ima odličan izbor svih vrsta artikala. U baš ovu IDEA-u najčešće svraćam kako bi obavio kupovinu za kuću, kako hrane pa tako i drugih potrepština.

Veći deo namirnica, koje redovno koristimo to jest konzumiramo se može naći ovde, a ono što mi je još bitnije je što se "uvek" mogu naći ovde.

Druge prodavnice sam počeo da izbegavam baš zbog tog problema. Pojedinačnu namirnicu (ili neretko i ceo asortiman neke robne marke) imaju neko vreme, a onda je nema, pa opet ima, pa nema i tako dalje i tako dalje.

Što se cena tiče, ne mogu da tvrdim da je IDEA najjeftinija. Pretpostavljam da verovatno i nije, ali dobar deo namirnica koje kupujemo skoro svake nedelje je ovde nešto povoljniji no recimo u RODA supermarketima ili TEMPO-u.

Opet i kod njih ima stvari koje su jeftinije nego ovde ali kao što sam gore napisao - nekad ih ima, nekada ne.

Zamerku koju imam na IDEA-u, i koja (po meni) nikako ne može da se svrsta u nešto što je "manje" ili "nema veze", su konstantne gužve na kasama.

Ova IDEA nije mala, i nikako se ne može reći da ima mali broj kasa. Broj zaposlenih koji rade na kasi - uvek varira, nekada ih ima više nekada manje, ali izgleda ih nikada nema dovoljno.

Ne sećam se da se barem jednom desilo da na red dođem bez barem 10-15 minuta čekanja. Dešavalo mi se da i na takozvanoj "brzoj" kasi čekam preko 15 minuta, iako je ispred mene bilo dvoje ljudi.

Ocena bi bila desetka kada bi menadžeri IDEA-e više vodili računa o tome koliko se čeka na kasama. U krajnjem slučaju pa valjda im je to i interes, što se manje čeka više ljudi će im ostaviti novac.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111 su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111

Iznesenim mišljenjem vlasniku IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111 omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o IDEA EXTRA: PRODAVNICA 111 i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!