IRISFARM - Bulevar Oslobođenja 127, 21000 Novi Sad, Srbija

IRISFARM

Rekli su:

Apoteka koju redovno posecujem jer sve sto mi zatreba, nadjem kod njih. Cene su, u poredjenju sa drugim apotekama, veoma prihvatljive, moze se reci najnize. Jos mi se nije desilo da nemaju nesto sto zelim da kupim! Osoblje je veoma usluzno i kvalifikovano

Informacije o mestu

5.00 3

Ostale lokacije
  1. #1 21244 Šajkaš Nikole Tesle
  2. #2 21000 Novi Sad Rumenačka 2.5km
  3. #3 21000 Novi Sad Stanoja Glavaša 2.6km
  4. #4 21000 Novi Sad Janka Veselinovića 2.9km
  5. #5 21410 Futog Cara Lazara 11km
  6. Sve IRISFARM lokacije (6)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-4 (4)

*** PRODJA VUNICE ZLATNA IDILA ST. GEORGE ***

Ističe za 11 nedelje/a

Sastav: 20% vuna, 78% akril, 2% metalizirani poliester

50g, 50m

Igle i heklica potrebna za rad: 7-8

Cena 125din/kom

POPRAVKA I SERVISIRANJE PVC I ALU STOLARIJE-VAS UKRAS

OPŠTE: Ističe za 11 nedelje/a

Pored proizvodnje stolarije, vrsimo i POPRAVKE SVIH VRSTA PVC i ALU stolarije. PVC prozori, PVC ulazna vrata, PVC balkonska vrata, PVC klizna vrata...

Popravka sarki, kipova... Servisiranje, stelovanje, zamena dotrajalih delova okova (mehanizama za otvaranje i zatvaranje prozora i vrata)

Popravka PVC i ALU roletni

Zamena stakala i ostale usluge. Informisite se o nasim uslugama i proizvodima.

http://www. pvcukras. rs/

Vas Ukras!

besprekorno

Apoteka koju redovno posecujem jer sve sto mi zatreba, nadjem kod njih. Cene su, u poredjenju sa drugim apotekama, veoma prihvatljive, moze se reci najnize.

Jos mi se nije desilo da nemaju nesto sto zelim da kupim! Osoblje je veoma usluzno i kvalifikovano, cesto se posavetujem sa njima i nema potrebe da idem kod lekara, dobijem adekvatan savet i lek za svaku tegobu ili potrebu.

Moje iskustvo kaze da su zaista profesionalni i u potpunosti im verujem.:)

ocena 5.00

Ako oni nemaju, nema niko

Ceo grad sam obisla za neke tablete majci koje ona koristi za smirivanje negativnih simptoma cira na zelucu, ali nigde ih nije bilo. Navodno to je lek iz uvoza i sad je nestasica istog.

Zvala sam telefonom i apoteke koje su u okolini grada, ali nema. U jednoj su mi rekli da ce mozda biti uvece. I tako se ja predvece uputim i u prolazu na Limanu ugledam sasvim slucajno jednu drugu, veliku apoteku sa natpisom Iris.

Toliko je apoteka snabdevena da sam jos sa ulice videla brdo lekova. Pomislih: "Mozda ovde i imaju". Udjem unutra: fin ambijent koji vam daje utisak zdravlja i govori: "ne brini, sve ovde ima i sve se leci".

Pruzim devojci napisanu cedulju sa tim lekom za majku i ona bez reci ukuca u kasu, rece uobicajenu cenu. Ja iznenadjeno: "Imate ga?".."da, svakako". "Jel ga stalno imate?" - pitam sa nevericom.

Ona kaze da im je snabdevanje redovno i da ne moram da brinem.

Ne mogu vam opisati taj osecaj srece. Kao da mi se ogroman kamen skotrljao sa srca. Kupila sam 2 kutije. Gledam po apoteci, ogromna je, lekovi uredno grupisani i poredjani na drvenim policama do plafona.

Drveni pult sa staklom i drvenim vetrinama sa izlozenim lekovima. Sve imaju! To je divno. More kataloga poredjano po ivicama pulta koje reklamiraju razne lekove i preparate.

Imaju i sve vrste cajeva, razne kreme i bejbi program.

Osoblje je vrlo usluzno i rado ce vam odgovoriti na sva pitanja ili dati pravi savet. Jedna od retkih apoteka gde mi nisu uvaljivali neke zamene sa cenom od koje mi se zavrti u glavi.

Napokon sam nasla pravu apoteku.

odlično su snabdeveni

Apoteka na ovoj adresi je skoro otvorena i često svratim jer su poznati po odličnoj snabdevenosti. Cene su približne kao u drugim apotekama s tim što se ovde mogu kupiti lekovi koji su uvozni, deficitarni i na drugim mestima ih nema.

Nekoliko puta sam bila u prilici da mi je hitno bio potreban lek ili krema koji iz ko zna kojih razloga nisu registrovani kod nas, pa ih je jako teško pronaći, ali ovde nema da nema.

Više ne gubim vreme obilazeći apoteke po gradu već pravac Iris farm.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o IRISFARM su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite IRISFARM!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod IRISFARM

Iznesenim mišljenjem vlasniku IRISFARM omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o IRISFARM i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!