IRISFARM - Bulevar Oslobođenja 127, 21000 Novi Sad, Srbija

IRISFARM

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Apoteka koju redovno posecujem jer sve sto mi zatreba, nadjem kod njih. Cene su, u poredjenju sa drugim apotekama, veoma prihvatljive, moze se reci najnize. Jos mi se nije desilo da nemaju nesto sto zelim da kupim! Osoblje je veoma usluzno i kvalifikovano

Mesto

5.00 3

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Ostale lokacije
  1. #1 21244 Šajkaš Nikole Tesle
  2. #2 21000 Novi Sad Rumenačka 2.52km
  3. #3 21000 Novi Sad Stanoja Glavaša 2.64km
  4. #4 21000 Novi Sad Janka Veselinovića 2.86km
  5. #5 21410 Futog Cara Lazara 11.05km
  6. Sve IRISFARM lokacije (6)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Fotografije

Prikazana fotografija/e

1-1 (1)

  1. objavljeno pre 23 meseca/i

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

besprekorno

Apoteka koju redovno posecujem jer sve sto mi zatreba, nadjem kod njih. Cene su, u poredjenju sa drugim apotekama, veoma prihvatljive, moze se reci najnize. Jos mi se nije desilo da nemaju nesto sto zelim da kupim! Osoblje je veoma usluzno i kvalifikovano, cesto se posavetujem sa njima i nema potrebe da idem kod lekara, dobijem adekvatan savet i lek za svaku tegobu ili potrebu. Moje iskustvo kaze da su zaista profesionalni i u potpunosti im verujem. :)

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Ako oni nemaju, nema niko

Ceo grad sam obisla za neke tablete majci koje ona koristi za smirivanje negativnih simptoma cira na zelucu, ali nigde ih nije bilo. Navodno to je lek iz uvoza i sad je nestasica istog. Zvala sam telefonom i apoteke koje su u okolini grada, ali nema. U jednoj su mi rekli da ce mozda biti uvece. I tako se ja predvece uputim i u prolazu na Limanu ugledam sasvim slucajno jednu drugu, veliku apoteku sa natpisom Iris.

Toliko je apoteka snabdevena da sam jos sa ulice videla brdo lekova. Pomislih: "Mozda ovde i imaju". Udjem unutra: fin ambijent koji vam daje utisak zdravlja i govori: "ne brini, sve ovde ima i sve se leci". Pruzim devojci napisanu cedulju sa tim lekom za majku i ona bez reci ukuca u kasu, rece uobicajenu cenu. Ja iznenadjeno: "Imate ga?".."da , svakako". "Jel ga stalno imate?" - pitam sa nevericom. Ona kaze da im je snabdevanje redovno i da ne moram da brinem.

Ne mogu vam opisati taj osecaj srece. Kao da mi se ogroman kamen skotrljao sa srca. Kupila sam 2 kutije. Gledam po apoteci, ogromna je, lekovi uredno grupisani i poredjani na drvenim policama do plafona. Drveni pult sa staklom i drvenim vetrinama sa izlozenim lekovima. Sve imaju! To je divno. More kataloga poredjano po ivicama pulta koje reklamiraju razne lekove i preparate. Imaju i sve vrste cajeva, razne kreme i bejbi program.

Osoblje je vrlo usluzno i rado ce vam odgovoriti na sva pitanja ili dati pravi savet. Jedna od retkih apoteka gde mi nisu uvaljivali neke zamene sa cenom od koje mi se zavrti u glavi. Napokon sam nasla pravu apoteku.

odlično su snabdeveni

Apoteka na ovoj adresi je skoro otvorena i često svratim jer su poznati po odličnoj snabdevenosti.Cene su približne kao u drugim apotekama s tim što se ovde mogu kupiti lekovi koji su uvozni, deficitarni i na drugim mestima ih nema.Nekoliko puta sam bila u prilici da mi je hitno bio potreban lek ili krema koji iz ko zna kojih razloga nisu registrovani kod nas,pa ih je jako teško pronaći, ali ovde nema da nema.Više ne gubim vreme obilazeći apoteke po gradu već pravac Iris farm.

5.00 objavljeno pre 3 godine/a