ISTYLE APPLE - Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

ISTYLE APPLE

Rekli su:

Zaobidjite u sirokom luku, drzali su mi telefon 4 dana, nisu ga popravili i naplatili su mi 20 EUR "dijagnostiku"

Informacije o mestu

1.00 3

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 285 4412
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Neprofesionalno

Zaobidjite u sirokom luku,

drzali su mi telefon 4 dana, nisu ga popravili i naplatili su mi 20 EUR "dijagnostiku"

ocena 1.00

Daleko je to od Apple-a

Slažem se sa tim da jedan grad mora da ima pravu Apple-ovu prodavnicu, ali ovo mesto se ne sme tako nazvati. Ovaj preprodavac sa par uređaja pomenutog proizvođača, i loše obučenim kadrom ne sme biti slika jednog brenda kao sto je Apple.

Pored slabe informisanosti prodavaca, loše ponude i katastrofalne servisne podrške u slučaju kvara nekog uređaja kupljenog ovde treba zaobilaziti ovu radnju u širokom luku.

Lepa na izgled sa strane, običnog kupca će lako navesti na pogrešan zaključak da je ovo zvanična Apple-ova radnja, dok će pravi fanovi shvatiti o čemu je reč i svoj omiljeni uređaj potražiti na nekom alternativnom mestu.

Sama lokacija prodavnice je vrhunska, u najboljem tržnom centru trenutno u Beogradu, svako je morao da je vidi makar jednom i da zna o čemu je reč.

Ukupna ocena bi bila i manja da se ne radi o kvalitetnom (a kod nas, i čini se, precenjenom) brendu kao što je Apple.

ocena 1.00

Sramota za Apple

Nisam Apple fan. Ni blizu. Poštujem deo populacije koji voli njihove uređaje pa sam i sam postao korisnik jednog njihovog uređaja ali ne mogu da se nazovem fanom.

No svako ko zna šta je Apple zna koliko drže do svog imidža. Tu počine i završava se sva priča o I-Styleu.

Naime kada sam bio u potrazi za Apple uređajem čiji sam srećni vlasnik postao u međuvremenu, I-Style je prvo mesto koje sam zvao/obišao ne bi li uređaj kupio.

Prvo što se da primetiti je krajnje hm -'siromašan' štand na kome se I-Style i nalazi. Drugo to jest sve ostalo tek sledi.

Nepoznavanje prodavaca detalja o proizvodima koje prodaju je jasno svakome ko je iole seo i pročitao tehničke karakteristike sa neta. O tome da su me 2 dana vozali sa 'da imamo uređaj, moramo samo da ga zavedemo u sistemu' - pa se na kraju ispostavilo da uređaj nikada nisu ni imali, ne vredi ni raspravljati u detalje.

Krajnji neprofesionalizam i neupućenost u to šta i kako prodaju me fascinirao, posebno za firmu koja radi sa Apple uređajima. Krajnja kap u već prepunoj čaši je momenat kada sam konačno primetio da na samom štandu prodavci koriste Windows XP na PC računaru - Appleu ni traga ni glasa.

Alal vera, alal vera...

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ISTYLE APPLE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ISTYLE APPLE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ISTYLE APPLE

Iznesenim mišljenjem vlasniku ISTYLE APPLE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ISTYLE APPLE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

prijavite, istyle, your, apple, servis, select, country, bank, ušće, akcija, imagazin, plaćanja, email, online, beograd, radno, vreme, ipad, iphone, ipod, dodaci, kontakt, unicredit, ponuda, rate, početna, beats, delta, više, sprat, mihajla, pupina, kreirajte, korisnički, nalog, besplatna, dostava, porudžbine, jula, stanju, siri, dovoljno, dobra, uvek, koristimo, deutsche, veruje, uspeh, iphonea, vraćanje, različitih, dokumenata, time, machine, backupa, play, tucano, decoded, thule, knomo, artwizz, moshi, saznajte, part, midis, group, promo, stranica, robu, isporučujemo, roku, radna, dana, pošiljke, osigurane, mogućnosti, informacija, mogućnostima, načinima, shopusceistylers, shopdeltaistylers, serviceistylers, storeistylers, bbistylers, korisnička, uputstva, prodavnice, načini, dostave, uslovi, poslovanja, kolačićima, izjava, privatnosti, poslovni, podaci, program, zamene, baterija, design, developement, bulgaria, czech, republic, croatia, hungary, macedonia, romania, serbia, slovenia, slovakia, premium, reseller, javascript, browser, pretraži, naše, proizvodi, home, page, preko, plaćanjaviše, srbija, seems, disabled, must, have, enabled, utilize, functionality, this, website, traži, korpa, kurirska, zašto, najnovije, vesti, kompatibilni, brendovi, fzasto, city, prizemlje, jurija, gagarina, imate, pitanje, pitajte, nazovite, pošaljite, ljubazno, osoblje, odgovoriti, vaša, pitanja, niste, pronašli, želeli, pokušajte, ovde, mapa, plaćanje, informacije, zatvorite, našu, mejling, listu, copyright, ovaj, sajt, koristi, kolačiće, korišćenjem, sajta, slažete, njihovom, upotrebom, pridružite, newsletter, ostvarite, popusta, prilikom, kupovine, dodataka, ponude, prezime, prijava, popust, odnosi, samo, proizvode, koje, imamo, nisu, uključeni, iskoristili, vaučer, neophodno, budete, registrovani