ISTYLE APPLE - Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

ISTYLE APPLE

Rekli su:

Zaobidjite u sirokom luku, drzali su mi telefon 4 dana, nisu ga popravili i naplatili su mi 20 EUR "dijagnostiku"

Informacije o mestu

1.00 3

Radno vreme

Trenutno radi ali se zatvara za 10 minuta

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 285 4412
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Neprofesionalno

Zaobidjite u sirokom luku,

drzali su mi telefon 4 dana, nisu ga popravili i naplatili su mi 20 EUR "dijagnostiku"

ocena 1.00

Daleko je to od Apple-a

Slažem se sa tim da jedan grad mora da ima pravu Apple-ovu prodavnicu, ali ovo mesto se ne sme tako nazvati. Ovaj preprodavac sa par uređaja pomenutog proizvođača, i loše obučenim kadrom ne sme biti slika jednog brenda kao sto je Apple.

Pored slabe informisanosti prodavaca, loše ponude i katastrofalne servisne podrške u slučaju kvara nekog uređaja kupljenog ovde treba zaobilaziti ovu radnju u širokom luku.

Lepa na izgled sa strane, običnog kupca će lako navesti na pogrešan zaključak da je ovo zvanična Apple-ova radnja, dok će pravi fanovi shvatiti o čemu je reč i svoj omiljeni uređaj potražiti na nekom alternativnom mestu.

Sama lokacija prodavnice je vrhunska, u najboljem tržnom centru trenutno u Beogradu, svako je morao da je vidi makar jednom i da zna o čemu je reč.

Ukupna ocena bi bila i manja da se ne radi o kvalitetnom (a kod nas, i čini se, precenjenom) brendu kao što je Apple.

ocena 1.00

Sramota za Apple

Nisam Apple fan. Ni blizu. Poštujem deo populacije koji voli njihove uređaje pa sam i sam postao korisnik jednog njihovog uređaja ali ne mogu da se nazovem fanom.

No svako ko zna šta je Apple zna koliko drže do svog imidža. Tu počine i završava se sva priča o I-Styleu.

Naime kada sam bio u potrazi za Apple uređajem čiji sam srećni vlasnik postao u međuvremenu, I-Style je prvo mesto koje sam zvao/obišao ne bi li uređaj kupio.

Prvo što se da primetiti je krajnje hm -'siromašan' štand na kome se I-Style i nalazi. Drugo to jest sve ostalo tek sledi.

Nepoznavanje prodavaca detalja o proizvodima koje prodaju je jasno svakome ko je iole seo i pročitao tehničke karakteristike sa neta. O tome da su me 2 dana vozali sa 'da imamo uređaj, moramo samo da ga zavedemo u sistemu' - pa se na kraju ispostavilo da uređaj nikada nisu ni imali, ne vredi ni raspravljati u detalje.

Krajnji neprofesionalizam i neupućenost u to šta i kako prodaju me fascinirao, posebno za firmu koja radi sa Apple uređajima. Krajnja kap u već prepunoj čaši je momenat kada sam konačno primetio da na samom štandu prodavci koriste Windows XP na PC računaru - Appleu ni traga ni glasa.

Alal vera, alal vera...

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ISTYLE APPLE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite ISTYLE APPLE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ISTYLE APPLE

Iznesenim mišljenjem vlasniku ISTYLE APPLE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o ISTYLE APPLE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!