JAMON: RESTORAN - Trg neznanog junaka 6, 21000 Novi Sad, Srbija

JAMON

RESTORAN

Rekli su:

Novosadska lokacija „iza spomenika Janiki Balašu“ okuplja nekoliko restorana koji imaju i umeju da ponude niz primamljivih specijaliteta, a jedan od njih je i Jamon koji posebno potencira letnju baštu i upravo prezentuje nekoliko noviteta na meniju. S ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (021) 475 4288

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Jamon: Spomenik dobrom zalogaju

Novosadska lokacija „iza spomenika Janiki Balašu“ okuplja nekoliko restorana koji imaju i umeju da ponude niz primamljivih specijaliteta, a jedan od njih je i Jamon koji posebno potencira letnju baštu i upravo prezentuje nekoliko noviteta na meniju.

S pogledom na Savu i Dunav, sa španskim imenom koje bi mogle i morale da podrže čuvene španske pršute i sirevi, ovo mesto je zapravo okrenuto internacionalnoj kuhinji koja inspiraciju ima u latino podneblju.

Pored potaža od pečuraka i paradajza, nova na meniju je krem čorba od plavog sira, izdašna i aromatična predstavlja odličan uvod u letnju sezonu i ovdašnji meni, koji takođe otvaraju i zanimljive fokače i bruskete.

Na meniju su i pice koje iznenađuju prisustvom, ali i osvajaju budući dastižu iz polukružnepeći na drva, a tokom naše posete ipak smo se okrenuli mesnim favoritima.

Novitet među njima su ukusne hrskave rolnice s biftekom u intrigantnom sosu od lešnika, a jedan od klasika koji je s pravom pravi predstavnik ovdašnje ponude jeste i sjajni chilli burrito s piletinom, povrćem, sirom i halapenjo papričicama.

Nova je i pita od jabuka, atraktivno servirana u vidu dve ukrštene „pitice s jabukama“, kojoj društvo prave Creme Catalana i Lava cake. Sveukupno, vrlo prijatanutisak kome samo nedostaje malo Španije da zaokruži priču.

GODIŠNJI ODMOR

OPŠTE: Isteklo

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora poslastičarnica OSMI KONTINENT neće raditi u periodu od 25. 7. do 29. 7. Za sve Vaše potrebe tu smo pre i posle tog perioda.

TORTE

Isteklo

Kod nas u ponudi možete da poručite sledeće torte:

-Mladenačke

-Svečne

-Dečije

-Mini

-Specijalne želje

-Sportske

-Šlag

-18+

Ako želite da vidite još slika naših proizvoda slobodno posetite naš sajt

http://www. fondantortenovisad. com

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o JAMON: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite JAMON: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod JAMON: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku JAMON: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o JAMON: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!