JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14 - Koče Kolarova 64, 23000 Zrenjanin, Srbija

JANKOVIĆ

POSLOVNA JEDINICA 14

Rekli su:

Ova apoteka skoro je otvorena, ja sam se odusevio kada sam prvi put usao. Od tada sam uglavnom samo tamo kupovao medicinska pomagala, lekove i obucu koja mi je bila potrebna. Odusevio sam se kada sam video da u ponudi imaju sirok izbor ortopedske obuce ...

Informacije o mestu

5.00 1

Ostale lokacije
  1. #1 21000 Novi Sad Miloša Bajića 46km
  2. #2 21000 Novi Sad Sentandrejski put 46km
  3. #3 21000 Novi Sad Miše Dimitrijevića 46km
  4. #4 21000 Novi Sad Rumenačka 47km
  5. #5 21000 Novi Sad Ilije Birčanina 47km
  6. Sve JANKOVIĆ lokacije (13)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Veliki izbor, cene najpovoljnije

Ova apoteka skoro je otvorena, ja sam se odusevio kada sam prvi put usao. Od tada sam uglavnom samo tamo kupovao medicinska pomagala, lekove i obucu koja mi je bila potrebna.

Odusevio sam se kada sam video da u ponudi imaju sirok izbor ortopedske obuce Grubin sto retko koja apoteka ima da ponudi. Cak su i jeftinije nego po drugim apotekama gde moze da se nadje.

Ja redovno koristim Grubinove uloske za cipele jer na poslu stojim osam sati i ne mogu bez toga i cesto ih menjam.

Svom sinu sam letos kupio Grubinove sandalice u ovoj apoteci. Osim Grubin obuce, ova apoteka nudi i jako sirok asortiman lekova, kompletne bebi opreme, medicinskih pomagala.

Ja sam od medicinskih pomagala ovde kupio steznik za koleno koje je bilo mnogo jeftinije nego na drugim mestima. Kada god mi nesto zatreba prvo odem u ovu apoteku jer su najjeftiniji.

Sve preporuke!

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14 su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14

Iznesenim mišljenjem vlasniku JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14 omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o JANKOVIĆ: POSLOVNA JEDINICA 14 i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!