Ocena

Ova škola godinama predstavlja najuspešniju školu na opštini Čukarica. Ima dugu tradiciju, preko 80 godina. U početku se zvala Matija Ban, a kasnije je dobila ima po poznatom botaničaru i to ime je ostalo do danas. Nalazi se u Požeškoj ulici, sa simboličnim ...

Mesto

Naziv
JOSIF PANČIĆ OSNOVNA ŠKOLA
Kontakt
TFL +381 (011) 355 4845
TFL +381 (011) 355 4672
Internet
Socijalne mreže

Recenzije 1-1 (1)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 1 recenzija/e

5 1
Postoji 1 od ukupno 1 recenzija/e - 100%, sa ocenom od 5 zvezdica/e.
4 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 4 zvezdica/e.
3 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 3 zvezdica/e.
2 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 2 zvezdica/e.
1 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 1 zvezdica/e.
objavljeno pre 22 meseca/i

Opravdano škola na nivou

5.00

Ova škola godinama predstavlja najuspešniju školu na opštini Čukarica. Ima dugu tradiciju, preko 80 godina. U početku se zvala Matija Ban, a kasnije je dobila ima po poznatom botaničaru i to ime je ostalo do danas. Nalazi se u Požeškoj ulici, sa simboličnim omorikama ispred glavnog ulaza u školu.
Ulaz iz dvorišta je za učenike ove Osnovne škole. Nastavni kadar čine na prvom mestu dobri pedagozi, pa onda i nastavnici. Naravno uvek ima izuzetaka (svi smo mi imali nekog nastavnika koga nismo voleli), ali je to izuzetak, nikako pravilo. Od stranih jezika, uče se engleski i francuski.
Direktori OŠ Josif Pančić se ne smenjuju tako često, a držanje nivoa škole, briga o djacima i stalno ulaganje u školu se nikad ne zapostavljaju.
Prošle godine je moja generacija slavila 10 godina male mature, mnogo nas je došlo, i djaka i nastavnika i mogu samo da kažem da sam ponosna što sam upravo u ovoj školi završila osnovno obrazovanje!

Ključne reči

Recenzije

opravdano, škola, nivou, školu, godina, škole, nastavnika, škola, godinama, predstavlja, najuspešniju, opštini, čukarica, dugu, tradiciju, preko, početku, zvala, matija, kasnije, dobila, poznatom, botaničaru, ostalo, danas, nalazi, požeškoj, ulici, simboličnim, omorikama, ispred, glavnog, ulaza, ulaz, dvorišta, učenike, osnovne, nastavni, kadar, čine, prvom, mestu, dobri, pedagozi, onda, nastavnici, naravno, uvek, izuzetaka, imali, nekog, koga, nismo, voleli, izuzetak, nikako, pravilo, stranih, jezika, engleski, francuski, direktori, josif, pančić, smenjuju, tako, često, držanje, nivoa, briga, djacima, stalno, ulaganje, nikad, zapostavljaju, prošle, godine, moja, generacija, slavila, male, mature, mnogo, došlo, djaka, mogu, samo, kažem, ponosna, upravo, ovoj, školi, završila, osnovno, obrazovanje