KAFANICA BEZEC - Zmaj Jovina 4, 21000 Novi Sad, Srbija

KAFANICA BEZEC

Rekli su:

Kafanica Bezec se nalazi u prolazu Srdjana Aleksica u Zmaj Jovinoj gde je i pivnica Gusan.Cetvrtak je uvece a sve prepuno.Basta pristojna,dobra muzika,izbor pica dobar,mlada dama usluzna i naravno lepuskasta.Cene su ok.Unutrasnjost ne mogu da komentarisem

Informacije o mestu

4.50 2

Kontakt
TFL +381 (021) 425 570

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

NOVO U PONUDI

OPŠTE: Isteklo

DODJITE KOD NAS NA NEDELJNI RUČAK UZ ODLIČNU DOMAĆU HRANU U DOMAĆU ATMOSFERU U RESTORAN "STARI ŽELJEZNIČAR" POZNAT JOŠ I KAO "ŽELJA"

Kikiriki

Kao sto i stoji u nazivu kafanica, ali leti se prilicno prosiri napolje gde neko veliko drvo pravi hlad, prilicno lepa atmosfera. Obicno izbegavam pasaze, ali u ovom mi je nekako lepo.

Ono sto volim u ovom kaficu je sto se uz turu pica dobije i cinijica kikirikija malo da se gricne. Osoblje jako ljubazno, ne ceka se mnogo na uslugu i cene su normalne.

Unutra postoji tv, pa moze i neki sportski dogadjaj da se prati, a napolju ponekad videobim.

ocena 5.00

LJiljo, LJiljo...

Kafanica Bezec se nalazi u prolazu Srdjana Aleksica u Zmaj Jovinoj gde je i pivnica Gusan. Cetvrtak je uvece a sve prepuno. Basta pristojna, dobra muzika, izbor pica dobar, mlada dama usluzna i naravno lepuskasta.

Cene su ok. Unutrasnjost ne mogu da komentarisem jer nisam ni ulazio pa to ostavljam za drugi put kad malo zahladi. E sad o LJilji. Ovde mozete da probate domaci pelinkovac LJiljin Listic i odlican je.

Gospodin koji ga pravi mu je dao ime po svojoj supruzi. Eh sta je ljubav, samo ne znam da li me je sutra bolela glava od LJilje ili od listica.

Pravac pelinkovac u kafanicu Bezec!

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o KAFANICA BEZEC su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite KAFANICA BEZEC!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod KAFANICA BEZEC

Iznesenim mišljenjem vlasniku KAFANICA BEZEC omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o KAFANICA BEZEC i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!