KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN - Skadarska 30, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

KAPETAN KOČA PUTUJE

RESTORAN

Rekli su:

Neobičnog imena i originalno osmišljenog koncepta formulisanog kao „etno pub“, Kapetan Koča uneo je mnogo svežine na gastro i ugostiteljsku ponudu Skadarlije. Protkan originalnim etno detaljima, s autentičnim radovima akademske slikarke, uz savremene ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (011) 323 2649

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Kapetan Koča putuje

Neobičnog imena i originalno osmišljenog koncepta formulisanog kao „etno pub“, Kapetan Koča uneo je mnogo svežine na gastro i ugostiteljsku ponudu Skadarlije.

Protkan originalnim etno detaljima, s autentičnim radovima akademske slikarke, uz savremene večernje/noćne muzičke sadržaje, ovaj restoran ima i zanimljivu i proširenu ponudu u odnosu na očekivanu skadarlijsku.

Roštilj je naravno nezaobilazan i predstavljaju ga odlični ćevapi, tu su i uštipci i pivarske kobasice, a u mesnom delu je i efektno serviran burger koji smo probali u ukusnoj pilećoj verziji.

Fini iskorak u nešto drugačije jeste obilan oso buko, maštovito spojen s palentom kao prilogom, zatim tortelini u sosu od spanaća, kao i niz testenina i obrok salata, dok su Kapetanova đulad atraktivna asocijacija na ime, bogato punjena i pohovana.

Kolači se prave u pekarsko-poslastičarskom odeljku restorana, gde smo probali savršenu pitu od borovnica, odličnu krempitu i baš ukusnu pitu od jabuka.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o KAPETAN KOČA PUTUJE: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!