KAPRIC BAR - Cara Lazara 12, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

KAPRIC BAR

Rekli su:

Mesto koje nas je imenom i ponudom odmah asociralo na jedan od pionirskih gastro poduhvata u Beogradu i koji pamtimo iz omiljenog lokala u Kralja Petra, sada je ponovo tu, osmišljen od istog kreativnog tima. U šarmantnom i neobičnom prostoru u Cara Lazara

Informacije o mestu

0.00 0

Radno vreme

Trenutno ne radi ali se otvara za 32 minuta

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 328 5422
Društvene mreže

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Bar Kapric: Najbolje piadine u gradu

Mesto koje nas je imenom i ponudom odmah asociralo na jedan od pionirskih gastro poduhvata u Beogradu i koji pamtimo iz omiljenog lokala u Kralja Petra, sada je ponovo tu, osmišljen od istog kreativnog tima.

U šarmantnom i neobičnom prostoru u Cara Lazara, prva paralelna ulica sa Knez Mihailovom, koji je potpuno otvoren u svakom smislu, od „izloga“ do dnevne inspiracije na meniju, Kapric donosi šarm i šmek ovog grada u najboljem izdanju.

U kuhinji je sjajna postava koju predvode Jovec (ex El. Orgazam i „Dunja“ na Zvezdari) i Ivan Tokin koga čitate na ovim stranicama, a u ponudi neodoljive piadine koje je Kapric i doneo na ove prostore.

Savršene kombinacije u rasponu od Pomodoro Secco (mladi sir, sušeni paradajz, masline, pršuta, rukola) koju smo probali, preko recimo Pere Williams s kruškom ili Fume s dimljenim sirom i grilovanim tikvicama, do dnevne ponude sa spanaćem, gorgonzolom, pečurkama i kozjim sirom potpuno osvajaju.

Testo tanko i pečeno taman kako treba, kombinacije sastojaka sveže, servirane na okruglim drvenim pladnjevima, idealne su uz ćaskanje i za ozbiljan obrok.

Dodajte im potaž od kikirikija ili paradajza, najavljene dnevne gastro bravure, i zaslađivanje odličnom kroštatom ili tartom od limuna, imate zaista jedinstven doživljaj u srcu grada.

Ponuda pića, koktela i sorbetta takođe privlači, u najavi su razna dešavanja (projekcije, izložbe…) u prostoru koji će vas osvojiti na prvi dolazak i prve piadine.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o KAPRIC BAR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite KAPRIC BAR!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod KAPRIC BAR

Iznesenim mišljenjem vlasniku KAPRIC BAR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o KAPRIC BAR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!