KGB: KLUB GRAĐANA BEOGRADA - Vlajkovićeva 28, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

KGB

KLUB GRAĐANA BEOGRADA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

...ukoliko ste ljubitelj mesta gde mozete otici i provesti se odlicno , a pritom da ne razmisljate o ekipi koja je pored vas i gde svi generalno gledaju svoja posla i provode se takodje dobro onda je kgb sasvim dovoljan razlog da izadjete do grada . Dobra

Mesto

5.00 3

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 324 6384
Ostale lokacije
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

Gotivno mesto...

...ukoliko ste ljubitelj mesta gde mozete otici i provesti se odlicno , a pritom da ne razmisljate o ekipi koja je pored vas i gde svi generalno gledaju svoja posla i provode se takodje dobro onda je kgb sasvim dovoljan razlog da izadjete do grada . Dobra usluga , cene kao i u vecini mesta ...mozda jedino parking moze da vam pravi problem ukoliko vozite , ali opet ...ako dolazite da bi ste ostali vise sati (i cirkali) nemojte ni dolaziti kolima ...u svakom slucaju dobro mesto ...preporucujem...

5.00 objavljeno pre 4 godine/a

Odlična atmosfera, sjajan ambijent

Nakon sinoćnjeg izlaska u KGB (nije ni prvi a ni poslednji odlazak na ovo mesto) moram da priznam da mi se mišljenje o ovom mestu nije puno promenilo od kako sam prvi put kročio unutra.

Iako je mesto malo, ambijent je sjajan za večernji izlazak. Prigušena svetla, veliki šank, drveni stolovi sa barskim stolicama, odličan izbor muzike i još bolji izbor pića. Bez obzira na to da li preferirate čista pića ili koktele, izbor je odličan kao i kvalitet.

Atmosfera u KGB-u je svaki put bila više nego dobra. Svaki put, pa evo i sinoć, mesto je bilo puno do poslednjeg mesta. Izbor posetioca je stvarno raznovrstan, tako da se nećete sigurno naći okruženi jednoličnim gostima što je čest slučaj za "određena" mesta u Beogradu.

Prilaz KGB-u je u slučaju dolaska kolima - blago rečeno komplikovan posto se verovatnoća da nađete parking mesto svodi na čistu sreću, tako da je svakako savet odlazak ili gradskim prevozom ili taksijem.

Jedina zamerka je gužva koja je u kasnijim večernjim satima neibežna. No ukoliko na vreme rezervišete sebi mesto, verujem da vam ni gužva kao ni atmosfera usled iste - neće remetiti odličan provod!

5.00 objavljeno pre 4 godine/a

Omiljeno mesto za izlaske petkom.

Mali,lepo uredjen prostor.Malo fali vise osvetljenja ponekad,i ume da bude ogromna guzva.Muzika je u pop/rock,'80 fazonu,sto je big like.Mala mana je to sto radi samo do 0200.Sve u svemu odlicno malo mesto sa super ljudima i super atmosferom.

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-2 (2)

  1. HELGA PUB
    OPŠTE objavljeno pre 8 nedelje/a
  2. CAMPO DE FIORI
    OPŠTE objavljeno pre 9 meseca/i