LABRADOR - Gospodska 9, 11080 Beograd - Zemun, Srbija

LABRADOR

Rekli su:

Ove ranje su super, imaju mnogo kvalitetnu robu. Iako su im cene jako visok,e smatram da se isplati jer su jako kvalitetne. Kupila sam pre tri godine baletanke i dan danas ih nosim, a nisu se promenile, razvukle ili izgubile boju. Kupite jedno, ali vredno

Informacije o mestu

5.00 3

Kontakt
TFL +381 (011) 261 4847
Ostale lokacije
  1. #1 11000 Stari grad Đure Jakšića
  2. #2 11080 Zemun Jovana Subotića 479m
  3. #3 11080 Zemun Šilerova 1.9km
  4. #4 11070 Novi Beograd Bulevar umetnosti 2.7km
  5. #5 11000 Stari Grad Nikole Spasića 4.5km
  6. Sve LABRADOR lokacije (7)
Ugradi dodatak

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-1 (3)

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e:

3
0
0
0
0

Kvalitet vrhunski!

Ove ranje su super, imaju mnogo kvalitetnu robu. Iako su im cene jako visok, e smatram da se isplati jer su jako kvalitetne. Kupila sam pre tri godine baletanke i dan danas ih nosim, a nisu se promenile, razvukle ili izgubile boju. Kupite jedno, ali vredno, za razliku od kineskih stvari. I svidja mi se sto je domaca proizvodnja!

Kvalitet

Labrador brend spada u red skupljih u nasoj zemlji (ali jeftiniji od mnogih koji se mnogu naci u trznim centrima), ali postoji nesto sto se dobija za tu sumu novca. Kvalitet! Imam cizme koje traju vise sezona i koje ne menjaju oblik i dalje su tople, udobne i lepe :)

Uz minimalno odrzavanje smatram da mi se ulozen novac isplatio, jer je danas nemoguce naci kvalitetne i udobne crne cizme sa normalnom petom :)

PS Labrador outlet se nalazi u BN Bossu u Batajnici i tu po pristupacnim cenama mozete naci odlicne cizme i za dame i za gospodu ;)

Vrlo udobno i kvalitetno...

Labrador obucu sam otkrila pre par godina. Bila sam skepticna jer ne volim domace proizvodjace obuce, ali sam na nagovor sestre kupila jedne baletanke. I dan danas ih slatko nosi, jako su udobne, koza se obikuje prema nozi i stvarno su super. Imaju i odlicne modele za muskarce. Pored ravnih cipela, odlican izbor je i cipela na stiklu. Za svakog po nesto.

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LABRADOR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LABRADOR

Ključne reči

click, here, inquire, about, this, domain, privacy, policy, labradorshoescom, search, results, please