LABRADOR - Gospodska 9, 11080 Beograd - Zemun, Srbija

LABRADOR

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Ove ranje su super, imaju mnogo kvalitetnu robu. Iako su im cene jako visok,e smatram da se isplati jer su jako kvalitetne. Kupila sam pre tri godine baletanke i dan danas ih nosim, a nisu se promenile, razvukle ili izgubile boju. Kupite jedno, ali vredno

Mesto

5.00 3

Kontakt
TFL +381 (011) 261 4847
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 11000 Stari grad Đure Jakšića
  2. #2 11080 Zemun Jovana Subotića 479m
  3. #3 11080 Zemun Šilerova 1.92km
  4. #4 11070 Novi Beograd Bulevar umetnosti 2.69km
  5. #5 11000 Stari Grad Nikole Spasića 4.47km
  6. Sve LABRADOR lokacije (7)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Fotografije

Prikazana fotografija/e

1-1 (1)

  1. objavljeno pre 4 godine/a

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

Kvalitet vrhunski!

Ove ranje su super, imaju mnogo kvalitetnu robu. Iako su im cene jako visok,e smatram da se isplati jer su jako kvalitetne. Kupila sam pre tri godine baletanke i dan danas ih nosim, a nisu se promenile, razvukle ili izgubile boju. Kupite jedno, ali vredno, za razliku od kineskih stvari. I svidja mi se sto je domaca proizvodnja!

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Kvalitet

Labrador brend spada u red skupljih u nasoj zemlji (ali jeftiniji od mnogih koji se mnogu naci u trznim centrima), ali postoji nesto sto se dobija za tu sumu novca. Kvalitet! Imam cizme koje traju vise sezona i koje ne menjaju oblik i dalje su tople, udobne i lepe :)
Uz minimalno odrzavanje smatram da mi se ulozen novac isplatio, jer je danas nemoguce naci kvalitetne i udobne crne cizme sa normalnom petom :)
PS Labrador outlet se nalazi u BN Bossu u Batajnici i tu po pristupacnim cenama mozete naci odlicne cizme i za dame i za gospodu ;)

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Vrlo udobno i kvalitetno...

Labrador obucu sam otkrila pre par godina. Bila sam skepticna jer ne volim domace proizvodjace obuce, ali sam na nagovor sestre kupila jedne baletanke. I dan danas ih slatko nosi, jako su udobne, koza se obikuje prema nozi i stvarno su super. Imaju i odlicne modele za muskarce. Pored ravnih cipela, odlican izbor je i cipela na stiklu. Za svakog po nesto.

5.00 objavljeno pre 3 godine/a

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-1 (1)

  1. ALI BABA HANABL
    AKCIJA objavljeno pre 7 nedelje/a

Ključne reči

click, here, inquire, about, this, domain, privacy, policy, labradorshoescom, search, results, please