21 apr 2017

LEE RANALDO (SONIC YOUTH)

Festival i vašar: RESONATE 2017

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Festival i vašar
Datum i vreme
Pe 20:30
Internet

Kratak opis događaja

RESONATE 2017: LEE RANALDO (SONIC YOUTH)

Opis i detalji

Ove godine Resonate posebno predstavlja Lee Ranalda kao umetnika u fokusu, jednog od najpoznatijih gitarista na svetu i osnivača legenadrne njujorške alternativne rok grupe Sonic Youth.

Lee će nastupiti na solo koncertu, ali i sa ekskluzivnim pratećim performansom pod imenom „Suspended Guitar“ u toku trajanja konferencije. Lee Ranaldo nastupa u Domu omladine Beograda, u petak, 21. aprila 2017.

Veče će otvoriti domaći bend Vvhile i izuzetna mlada švedska rok umetnica Anna Von Hauswolf sa svojim zavodljivim, glasnim neogotic bendom.

Resonate festival se i ovog aprila dešava u Beogradu, i to po šesti put. Ono što ga čini posebnim je činjenica da će zahvaljujući evropskom projektu WE ARE EUROPE, čiji je Resonate deo od prošle godine, biti partner sa čuvenim španskim Sónar festivalom iz Barselone, kao i nemačkim festivalom Co/Pop iz Kelna.

Resonate je platforma za povezivanje, razmenu znanja i edukaciju, koja spaja vrhunske umetnike i istraživače u bavljenju pozicijom tehnologije u umetnosti u kulturi.

Novo izdanje festivala dešavaće se tokom četiri dana u periodu od 19. do 22. aprila 2017. godine po programskom konceptu: MUSIC i CONFERENCE.

Umetnici, predavači i muzičari koji dolaze na Resonate predstavljaju vrhunac savremene kreativne industrije u svetu.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LEE RANALDO (SONIC YOUTH): RESONATE 2017 su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LEE RANALDO (SONIC YOUTH): RESONATE 2017!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LEE RANALDO (SONIC YOUTH): RESONATE 2017

Iznesenim mišljenjem vlasniku LEE RANALDO (SONIC YOUTH): RESONATE 2017 omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LEE RANALDO (SONIC YOUTH): RESONATE 2017 i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!