17 jul 2017

LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS

Koncert i performans: PERFORMANS

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Koncert i performans
Datum i vreme
Po 20:00

Kratak opis događaja

Live Soundtrack # 27 – Noitu/ Svetlana Maraš/ Kumah/ Glicks

Opis i detalji

Audiovizuelna inicijativa Kino Pleme (grupa: Kino Pleme – Live Soundtrack) poziva vas na novo izdanje događaja u okviru kojeg okupljamo domaću DIY i underground elektronsku i elektroakustičnu scenu u vidu stvaranja zvučnih pratnji za dela klasičnog i savremenog eksperimentalnog filma i animacije.

U okviru 27. izdanja prestavljamo vam eklektični i nepredvidljivi program, transmisije mešanih medija, savremenih instalacija i dekonstrukcija teksta i glasa u avangardnoj muzici 20. veka: audiovizuelni performans umetnika iz Skoplja, Saša Puckovskog koji spaja nebeska tela, magnatosferu i jonosferu i sekvencu snimanu u opservatorijumu, instalaciju zvučne umetnice Svetlane Maraš koja izgleda kao moderna verzija džuboksa u stilu karaoka, zvučna istraživanja na taishogotou Vanje Dabić (Kumah) i cut-up kolaž i vokalna dekonstrukcija projekta Glicks.

---

Ulaz je na donacije.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS: PERFORMANS su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS: PERFORMANS!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS: PERFORMANS

Iznesenim mišljenjem vlasniku LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS: PERFORMANS omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LIVE SOUNDTRACK # 27 – NOITU/ SVETLANA MARAŠ/ KUMAH/ GLICKS: PERFORMANS i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!