LUKANERO: DEČIJA OBUĆA - Pupinova 9, 23000 Zrenjanin, Srbija

LUKANERO

DEČIJA OBUĆA

Rekli su:

Prodavnica decije obuce Lukanero pruza skroman izbor obuce i to uglavnom marke Todor. Na ovom mestu sam par puta kupovao obucu za dete. Ovde smo kupili patikice Todor koje dete i dan danas nosi. Prelepog su kroja i dosta su kvalitetne. Jos nisu popucale ..

Informacije o mestu

4.50 2

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (023) 531 410
MO +381 (064) 136 1113
Ostale lokacije

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

POHVALNO

sve pohvale

prodavnica lepo uređena

osoblje ljubazno

obuća dobrog kvaliteta - domaća proizvodnja - nije KINA

CENA - KVALITET - USKLAĐENO

ocena 5.00

Kvalitetna decija obuca

Prodavnica decije obuce Lukanero pruza skroman izbor obuce i to uglavnom marke Todor. Na ovom mestu sam par puta kupovao obucu za dete. Ovde smo kupili patikice Todor koje dete i dan danas nosi.

Prelepog su kroja i dosta su kvalitetne. Jos nisu popucale niti se odlepile sto je dobro s obzirom da je u pitanju dete od dve godine. Prosle zime smo kupili cizmice u Lukaneru i takodje su jako kvalitetne.

Prodavnica je lepa, nije velika ali je uredjena vrlo simpaticno, svakom detetu bi se dopalo. Ono sto im zameram jeste skroman izbor obuce koje nude, to bi trebalo da bude veci asortiman.

Osim obuce ovde se mogu naci i decije carapice i hulahopke. Cene su im dosta povoljne, povoljnije nego u drugim prodavnicama decije obuce.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LUKANERO: DEČIJA OBUĆA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LUKANERO: DEČIJA OBUĆA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LUKANERO: DEČIJA OBUĆA

Iznesenim mišljenjem vlasniku LUKANERO: DEČIJA OBUĆA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LUKANERO: DEČIJA OBUĆA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!