MAGIC CLUB HOUSE - Dunavski kej 25, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

MAGIC CLUB HOUSE

Rekli su:

Na keju, u blizini sportskog centra “Milan Gale Muškatirović”, na Dunavu se smestio splav Magic club house. Prostor odslikava trens kulturu današnjice, u jarkim je bojama i prepoznatljivim simbolima ljubitelja elektronskog zvuka. Žurke se održavaju skoro .

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
MO +381 (062) 777 170

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Magic Club House

Na keju, u blizini sportskog centra “Milan Gale Muškatirović”, na Dunavu se smestio splav Magic club house. Prostor odslikava trens kulturu današnjice, u jarkim je bojama i prepoznatljivim simbolima ljubitelja elektronskog zvuka. Žurke se održavaju skoro svaki dan, a za dobru atmosferu brinu se DJ-ovi koji “vrte” elektroniku: od deep housa, preko tehna i trensa.

Iako je trenutno otvoren za sve goste, u skorijoj budućnosti Magic pretenduje da postane zatvorenog tipa za čiji ulazak će biti potrebne članske kartice.

Ponuda pića je standardna, u dnevnoj varijanti piju se sveže ceđeni sokovi i kafa, a uveče točeno pivo, vino i žestina.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MAGIC CLUB HOUSE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MAGIC CLUB HOUSE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MAGIC CLUB HOUSE

Iznesenim mišljenjem vlasniku MAGIC CLUB HOUSE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MAGIC CLUB HOUSE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!