MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA - Privrednikova 9, 21000 Novi Sad, Srbija

MAJ GOR

STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA

Informacije o mestu

Kontakt
TFL +381 (021) 539 133
TFL +381 (021) 539 111
Ostale lokacije
  1. #1 21000 Novi Sad Branka Ćopića 5.0km
  2. Sve MAJ GOR lokacije (2)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

ARIA KUHINJE - KUHINJE PO MERI

Ističe za 15 meseca/i

U našem prodajnom salonu možete da pogledate naše eksponate i uverite se da Vam nudimo najbolji odnos kvaliteta i cena. Iza svakog projekta stojimo imenom i prezimenom.

Spadamo u red firmi koje prate nove trendove i inovacije i iste implementiramo

ARIA kuhinje: 3D MEDIJAPAN - PRODAJA

OPŠTE: Ističe za 15 meseca/i

3D strukturne medijapan ploče:

Poštovani,

u prilici smo da Vam predstavimo potpuno nove materijale dostupne na našem tržištu koji imaju nesagledivo širok spektar primene u enterijeru.

U pitanju je strukturni medijapan koji može da se farba, furnira ili presvlači u foliju. Koju god od tri navedene operacije da uvrstite u svoj projekat, efekat će biti očaravajući.

Reljefi koji dolaze do punog izražaja, oplemenjuju prostor bilo koje namene.

ARIA kuhinje su ovlašćeni distributeri za teritoriju Republike Srbije. Bila bi nam čast da Vam materijale predstavimo uživo. Ukoliko ste zainteresovani, možete nas pozvati putem telefona 062/56 92 81 ili putem mejla ariakuhinje@gmail. com Prodaja 3D medijapana u salonu ARIA kuhinja ili isporukom na Vašu adresu.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MAJ GOR: STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA I UGLJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!