Ocena

Nekad je bio prepoznatljiv crveni kiosk, pa su ga zatvorili i posle par godina otovorili ovaj lokal u Novopazarskoj. Mara je na daleko čuvena jer postoji preko 20 godina. Nisam imala priliku da probam pljeske dok je bio kiosk, ali sada odem s vremena ...

Mesto

Naziv
MARA
Kontakt
TFL +381 (011) 245 5125
Socijalne mreže

Recenzije 1-1 (1)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 1 recenzija/e

5 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 5 zvezdica/e.
4 1
Postoji 1 od ukupno 1 recenzija/e - 100%, sa ocenom od 4 zvezdica/e.
3 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 3 zvezdica/e.
2 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 2 zvezdica/e.
1 0
Postoji 0 od ukupno 1 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 1 zvezdica/e.
objavljeno pre 15 meseca/i

Svi na Vračaru znaju za Maru

4.00

Nekad je bio prepoznatljiv crveni kiosk, pa su ga zatvorili i posle par godina otovorili ovaj lokal u Novopazarskoj. Mara je na daleko čuvena jer postoji preko 20 godina. Nisam imala priliku da probam pljeske dok je bio kiosk, ali sada odem s vremena na vreme kod njih na klopu.
Meni lično su mnogo bolje pljeskavice u Stepinom Vajatu jer je to večita borba između Mare i Vajata.

U Mari ne štede na prilozima, sve ti ispada iz somuna i tu im nema ravnih, ali meso mi je nekako mnogo bolje u Vajatu, mada i ovde je pljeskavica slasna. :)

Cene su ok, kao i na drugim mestima brze hrane. Velika pohvala za osoblje koji su uvek nasmejani, brzi, ne čekaš dugo na porudžbinu iako im je uvek gužva.

Ključne reči

Recenzije

vračaru, znaju, maru, kiosk, godina, mnogo, bolje, vajatu, uvek, nekad, prepoznatljiv, crveni, zatvorili, posle, otovorili, ovaj, lokal, novopazarskoj, mara, daleko, čuvena, postoji, preko, nisam, imala, priliku, probam, pljeske, sada, odem, vremena, vreme, njih, klopu, meni, lično, pljeskavice, stepinom, večita, borba, između, mare, vajata, mari, štede, prilozima, ispada, somuna, nema, ravnih, meso, nekako, mada, ovde, pljeskavica, slasna, cene, drugim, mestima, brze, hrane, velika, pohvala, osoblje, koji, nasmejani, brzi, čekaš, dugo, porudžbinu, iako, gužva