MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU - Bulevar Jaše Tomića 6, 21000 Novi Sad, Srbija

MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD

INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU

Rekli su:

Autobuska stanica u Novom sadu je nekako svojim izgledom zapela u 80-im. Potrebno je ulaganje u nju. Trafike ispred same zgrade takođe vape za uređenjem. Radnici na šalterima i na ulasku na perone ne mogu da se pohvale svojom ljubaznošću, čast izuzecima ..

Informacije o mestu

3.00 5

Kontakt
TFL +381 (021) 444 022
TFL +381 (021) 444 856
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-9 (9)

Sve pohvale

Pre nekog vremena kada nam je rođaka bila u poseti trebala nam je informacija o redu vožnje. Pronašla sam broj za informacije i nekako u sebi se pripremila na to da uzalud zovem, da ću ipak morati lično da odem.

Tako je bilo kad sam prethodni put zvala pre nekoliko godina.

Ipak sam okrenula broj. Samim podizanjem slušalice bila sam iznenađena. A razgovor sam završila oduševljena. Nisam dobila samo informaciju o jednom polasku.

Službenik je bio ljubazan da mi izdiktira sve polaske u toku dana i saopšti koji su sve prevoznici u pitanju, kao i cenu karata kod svakog od njih.

Svaka čast, tako se radi.

ocena 5.00

Jezivo...

Mene je strah da budem sama na ovoj stanici, pa uvek molim nekoga da me prati. Prvo jer me uvek saleću romi da im dam neke pare, jedna mala romkinja me pljunula kad sam joj rekla da nemam nista sitno, a molila me i trazila nekih 10min. i kad sam joj rekla da stvarno nemam i da se skloni, pljunula me, ali srecom pa je promasila, pa je brat oterao.

Drugo, nemas gde da sednes, ima malo klupi koje su uvek zazuzete. Toalet ne znam da li ima, nisam nikad ga ni trazila jer mogu samo da zamislim na sta lici.

Mislim, nije ni glavna autobuska u BG nista bolja, ali ova mi je nekako jezivija. Uvek je mracna i hladna, osoblje jako neljubazno, kad uđeš unutra kao u neku pećinu da si ušao...

ocena 2.00

Organizovani haos

Cesto putujem, ali ova stanica je blagi uzas: pocev od saltera gde se treba naoruzati strpljenjem i pozitivnom energijom, jer sluzbenici rade posao lagodno ako ga uposte i rade, za info pultom retko ko sedi, tako da ako zelite nesto da upitate bolje pitati nekog od vozaca autobusa.

Trafike i butici sa hranom prodaju bajatu robu, a cene iznad uobicejenih. Taksa za ulaz na peron je visoka. Cistoca je problematicno pitanje.

Potrebno je ulaganje pod hitno.

Može to bolje

Autobuska stanica u Novom sadu je nekako svojim izgledom zapela u 80-im. Potrebno je ulaganje u nju. Trafike ispred same zgrade takođe vape za uređenjem.

Radnici na šalterima i na ulasku na perone ne mogu da se pohvale svojom ljubaznošću, čast izuzecima. A peronska taksa je po meni visoka. Tako da, može to bolje.

ocena 3.00

dugo nije ulagano u nju...

Iako vec godinama slusamo kako ce da nam renoviraju autobusku stanicu od toga nema nista, samim ulaskom u salter primeticete da je sve davno radjeno, da se razumemo nije oronulo, ali se vidi da pripada nekom drugom vremenu, davno proslom.

Salterski sluzbenici su neljubazni, cast izuzecima, ali uglavnom sve ide sporo, ima malo perona, koji su zreli za renoviranje, kao i asfalt na njima, ali nemamo drugog izbora, posto nova autobuska stanica nije u funkciji zbog raznih sporova, tako da sta je tu je, nadam se da ce se uskoro nesto promeniti i poceti to dugo najavljeno renoviranje.

Sestica i to slaba...

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU

Iznesenim mišljenjem vlasniku MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MEĐUMESNA AUTOBUSKA STANICA (MAS) - NOVI SAD: INFORMACIJE O POLASCIMA I DOLASCIMA U MEĐUMESNOM, MEĐUREPUBLIČKOM I MEĐUNARODNOM PREVOZU i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!