Ocena

U tržni centar Merkur smo otišli sa idejom da kupimo uljni radijator. Rekli su nam da ovde ima apsolutno sve. Impozantni tržni centar će vas u prvi mah zadiviti svojom veličinom, ali vase divljenje ce vrlo brzo i splasnuti. Na parkingu ispred Merkura ...

Mesto Besplatan unos

Naziv
MERKUR NOVI SAD
Lanac mesta
  1. #1 11070 Beograd Partizanske avijacije 66.51km
  2. #2 11060 Beograd Mirijevski bulevar 74.95km
  3. Sve MERKUR lokacije (3)
Radno vreme
Ne
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 489 4700
Društvene mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

0
0
2
0
0
objavljeno pre 24 meseca/i

Praznik za oči, tuga za dzep

3.00

U tržni centar Merkur smo otišli sa idejom da kupimo uljni radijator. Rekli su nam da ovde ima apsolutno sve. Impozantni tržni centar će vas u prvi mah zadiviti svojom veličinom, ali vase divljenje ce vrlo brzo i splasnuti. Na parkingu ispred Merkura nema mesta za parkiranje i ostavili smo automobil nedaleko, preko puta istog. Kad smo ušli, sve je dekorisano, ukrašeno, ogromne reklame i šarenilo na sve strane. Pita naš deda: Jel neki praznik, a da neznamo?..Nije praznik, ali njima izgleda da jeste. Odvozali smo se pokretnom trakom na drugi sprat, gde je tehničko odelenje. Jeste praznik za oci, ali tuga za džep: sve što pogledate ima cenu koja nije za naše džepove.

Cene su previsoke i ne verujem da neko može nešto tamo da kupi, ako nije već na odloženo plaćanje ili slično. Ugledali smo naš uljni radijator i trgovac se odmah stvorio. Užasno me je razočaralo, što nam je održao "tehničko predavanje": kako taj radijator slabo greje, ne može zagrejati prostoriju, ako forsirate da radi može i da se otopi???, ma jel ovaj ovde trgovac ili oterivač?..ko da mu nije u interesu da se nešto proda...

Uglavnom nas otera svojom nebuloznom pričom. Bilo mi je žao mojih starih roditelja, što su bili prisiljeni da slušaju ovakvo glupo verglanje. I kakav je to trgovac???. Naravno da smo odustali od ideje da kupimo bilo šta ovde, osim što su cene neobuzdane, takvi su im i trgovci na jeziku. Ne verujem da ću opet tamo.

objavljeno pre 2 godine/a

Visoke cene za naše prilike

3.00

Kada je pre 5 godina otvoren tržni centar Merkur, izgledao je impozantno na 9500 kvadrata. Tu se moglo naći sve za kuću, od igle do lokomotive. Ipak, cene su od starta bile više u odnosu na ostala mesta sa istim asortimanom u gradu. Skoro sam tamo kupio šarke za orman i kada sam posle par dana te iste šarke video na drugom mestu, shvatio sam da sam se prešao. Zato više ne kupujem kod njih. Usluga im takođe po meni nije na zavidnom nivou. Dok nahvatate nekog od prodavaca na odeljenju treba vremena.