Ocena

Moram priznati da sam dugo mislio da od svih prodavnica obuće Metro u Novom Sadu, najveći izbor obuće ima prodavnica u Zmaj Jovinoj ulici. Ali nisam bio u pravu. Svako ko je jednom svratio u prodavnicu Metro u Dalton centru zna o čemu govorim. Pre neki ..

Mesto Besplatan unos

Naziv
METRO OBUĆA
Lanac mesta
  1. #1 17530 Surdulica 5. septembra
  2. #2 21000 Novi Sad Jevrejska 234m
  3. #3 21000 Novi Sad Bulevar Mihajla Pupina 0.5km
  4. #4 21000 Novi Sad Kralja Aleksandra 0.6km
  5. #5 21000 Novi Sad Zmaj Jovina 0.9km
  6. Sve METRO lokacije (64)
Internet
Socijalne mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0
objavljeno pre 20 meseca/i

Povoljne cipele i još 10% popusta

5.00

Moram priznati da sam dugo mislio da od svih prodavnica obuće Metro u Novom Sadu, najveći izbor obuće ima prodavnica u Zmaj Jovinoj ulici. Ali nisam bio u pravu. Svako ko je jednom svratio u prodavnicu Metro u Dalton centru zna o čemu govorim.

Pre neki dan smo tu videli neke modele kojih uopšte nema u Zmaj Jovinoj. Prodavnica je smeštena u suterenu ovog centra i osim redovnog asortimana, ima i police sa poslednjim brojevima nekih modela cipela, koji su sniženi. Na jednoj od tih polica je moja supruga pronašla sebi kožne cipele, veoma povoljno. I još je dobila 10% popusta jer imaju popust na sav asortiman, pa i na one cipele koje su na sniženju. Sve pohvale.

objavljeno pre 3 godine/a

Veliki izbor i povolne cene

5.00

Ovaj se prodajni objekat nalazi u suterenu cuvene "Daltonke", prostran je i pregledan, cene su sasvim realne, sta vise i veoma povoljne, kvalitet obuce je sto se tice mog licnog iskustva vrlo dobar, jeste da je malo zabaceno i ko ne zna sigurno nikad nije ni bio ovde, ali vredi posetiti ovo mesto i ja sam sasvim slucajno kada sam bio u ovom trznom centru video da imaju ovde radnju, inace ne bih ni znao, to je mozda jedina mana, ali ima njihovih objekata jos po gradu, tako da nije steta velika ako ne dodjete ovde.

Ključne reči

Internet

obuća, baletanke, cipele, espadrile, patike, ženske, nalog, papuče, sandale, čizme, naslovna, izbor, korpa, metro, prijavi, otvori, poručite, ženska, špagerice, muška, dečija, zepe, muške, dečije, nama, dostava, polisa, privatnosti, uslovi, kupovine, pravilnik, zaštiti, potrošača, načinu, rešavanja, reklamacija, kontaktirajte, mapa, sajta, istorija, poručivanja, newsletter, banat, bačka, beograd, centralna, srbija, novi, srem, infoobucametrors, vaša, prazna, novo, informacije, prodavnice, laze, kostića, vrbas, centrala, email