MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA - Narodne Omladine 6, 23104 Zrenjanin, Srbija

MG RASVETA

UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA

Rekli su:

Veoma ljubazno osoblje i čist interijer. Podna lampa koju sam kupio po veoma niskoj ceni, ne sećam se tačno koliko je bila, i dalje radi posle 5 godina savršeno, svaka preporuka stvarno svetska usluga!

Informacije o mestu

5.00 2

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (023) 511 402

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Ljubazno osoblje i kvalitet robe

Veoma ljubazno osoblje i čist interijer. Podna lampa koju sam kupio po veoma niskoj ceni, ne sećam se tačno koliko je bila, i dalje radi posle 5 godina savršeno, svaka preporuka stvarno svetska usluga!

Veliki izbor rasvete za kucu i dvoriste

Kada god mi treba rasveta svratim u MG Rasvetu jer mi se svidjaju modeli koje imaju u ponudi, a i cene su dosta povoljne. Na ovom mestu sam kupio dve plafonjere i reflektor.

Mogu priznati da mi je bilo tesko da izaberem medju prelepim modelima. Na ovom mestu mozete naci jako lepe lustere, podne lampe, stone lampe, plafonjere, fenjere za dvoriste, reflektore, rezervne sijalice i drugo za rasvetu.

Prodavnica je jako lepo uredjena, svi artikli su pregledno izlozeni i uzivanje je kupovati kod njih. Cene su povoljne i za vas novac nude vam dobar izbor.

Trgovci su ljubazni i uvek vam izlaze u susret, pomoci ce vam pri izboru i dace vam dobar savet.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MG RASVETA: UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!