MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA - Birčaninova 6, 11000 Beograd - Savski Venac, Srbija

MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU

KABINET MINISTRA

Informacije o mestu

Oprez

Mesto MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA se više ne nalazi na adresi Birčaninova 6, 11000 Beograd - Savski Venac, Srbija, i/ili je trajno zatvoreno.

Ostale lokacije
  1. #1 11000 Savski Venac Birčaninova
  2. #2 11000 Savski Venac Birčaninova 0m
  3. #3 11000 Savski Venac Birčaninova 0m
  4. #4 11000 Savski Venac Birčaninova 0m
  5. #5 11070 Novi Beograd Bulevar Mihajla Pupina 2.9km
  6. Sve MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU lokacije (8)
Ugradi dodatak

Recenzije

Prikazana recenzija/e

0-0 (0)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 0 recenzija/e:

0
0
0
0
0

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA

Budite prvi da ocenite MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA!

MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA trenutno nema ni jednu objavljenu recenziju. Budite prvi koji će izneti sopstveno mišljenje, utiske i zapažanja - kao i oceniti kvalitet i cene kod MINISTARSTVO ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: KABINET MINISTRA!