MRKŠIĆEVI SALAŠI: MESARA - Bulevar oslobođenja bb, 23001 Zrenjanin, Srbija

MRKŠIĆEVI SALAŠI

MESARA

Rekli su:

Mrksicevi salasi imaju vise prodajnih objekata i mislim da je to jedna od najboljih mesara u gradu. Imaju svasta da ponude svojim kupcima. Proizvodi koje oni proizvode su vrhunskog kvaliteta. Tu je prvoklasno meso, zatim salame, kobasice – sveze i dimljene

Informacije o mestu

4.00 1

Radno vreme

Trenutno ne radi i otvara se za 1 sata/i i 33 minut/a

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Ostale lokacije
  1. #1 23203 Ečka Ljubljanska
  2. #2 23000 Zrenjanin Cara Dušana 0.7km
  3. #3 23000 Zrenjanin Zdravka Čelara 1.4km
  4. #4 23000 Zrenjanin Koče Kolarova 1.5km
  5. #5 23206 Zrenjanin Mađarske komune 4.4km
  6. Sve MRKŠIĆEVI SALAŠI lokacije (10)
Ugradi dodatak

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-1 (1)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 1 recenzija/e:

0
1
0
0
0

Mesni naresci najbolji u gradu!

Mrksicevi salasi imaju vise prodajnih objekata i mislim da je to jedna od najboljih mesara u gradu. Imaju svasta da ponude svojim kupcima. Proizvodi koje oni proizvode su vrhunskog kvaliteta. Tu je prvoklasno meso, zatim salame, kobasice – sveze i dimljene, virsle, pastete, mesni naresci. Meni se posebno dopadaju mesni naresci Mrksicevih salasa, jako su ukusni a cena im je dosta povoljna. To obavezno kupujem kod njih.

U njihovim objektima se mogu kupiti i mlecni proizvodi, zatim testenina, prelivi: kecap, majonez, senf, razni sosevi pa stoga mozete na jednom mestu kupiti sebi dobar rucak ili veceru. Osim toga svake nedelje organizuju akcije pa se po 5-6 proizvoda moze naci na snizenju.

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MRKŠIĆEVI SALAŠI: MESARA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MRKŠIĆEVI SALAŠI: MESARA