MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN - Dr Zorana Kamenkovića 10, 23000 Zrenjanin, Srbija

MUP REPUBLIKE SRBIJE

POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN

Rekli su:

Do pre godinu dana ovde je bio pravi pakao za gradjane koji su trebali da vade licne karte i pasose, prijavljuju mesto boravka, prebivalista, rodjenja deteta idr. Radilo je pet saltera i tu je trebalo da se ceka satima da dodjes na red, zatim ti odrede ...

Informacije o mestu

2.50 2

Kontakt
TFL +381 (02) 364 112
Ostale lokacije
  1. #1 23206 Zrenjanin Mađarske komune
  2. #2 23000 Zrenjanin Beogradska 1.6km
  3. #3 23000 Zrenjanin Beogradska 1.6km
  4. #4 23000 Zrenjanin Bulevar Veljka Vlahovića 2.1km
  5. #5 22305 Stari Banovci Grčka 45km
  6. Sve MUP REPUBLIKE SRBIJE lokacije (304)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Cekanje, zakazivanje, cekanje...

Do pre godinu dana ovde je bio pravi pakao za gradjane koji su trebali da vade licne karte i pasose, prijavljuju mesto boravka, prebivalista, rodjenja deteta idr.

Radilo je pet saltera i tu je trebalo da se ceka satima da dodjes na red, zatim ti odrede zakazan termin (najcesce za dve tri nedelje), i tada te opet ceka pakao visesatnog cekanja da te prime kako bi izradio nov dokument.

Sluzbenici na salterima su previse spori, jako lose obavljaju svoj posao i ljudi su bili ogorceni na njihov rad. Guzve su se protezale do ulaznih vrata.

Sreca pa je njihova poslovnica preseljena i sada je olaksan posao.

ocena 2.00

Odmah po ulasku u zgradu gužva!

Daleko smo mi od EU, ne zbog politike ili nečeg drugog, nego zbog konkretnih stvari u praksi. Ukoliko je potrebno nešto da uradite na ovom mestu, spremite se na minimum sat vremena čekanja (ukoliko imate sreće).

Ja je nisam imao, pa sam u nekoliko navrata čekao za različite stvari između 1 i 2 sata. Nadajmo se nekim boljim vremenima gde nećemo trošiti vreme na ovakvim mestima!

ocena 3.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN

Iznesenim mišljenjem vlasniku MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA UPRAVA ZRENJANIN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!