MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA - Trg Nikole Pašića 11, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA

Rekli su:

Tesko da moze nekome da se preporuci da poseti ovakvo mesto, ali mislim da ipak, svako, bar jednom mora da ode do ovog muzeja i posveti mu malo vremena. Ja sam zbog istrazivanja koje radim bila vise puta i sve sto mogu da kazem je da niko odande ne moze da

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 339 8883

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Barem jednom posetiti

Tesko da moze nekome da se preporuci da poseti ovakvo mesto, ali mislim da ipak, svako, bar jednom mora da ode do ovog muzeja i posveti mu malo vremena.

Ja sam zbog istrazivanja koje radim bila vise puta i sve sto mogu da kazem je da niko odande ne moze da izadje ravnodusan. Koga god interesuje novija istorija ove nase napacene zemlje, pogotovo od 1941. - 1945., jednostavno, ovo mesto je nezaobilazno.

Pored veoma ljubaznog i usluznog osoblja, obimne kolekcije materijala, fotografija, dokumenata i slicno, sam muzej je izdao i vise knjiga sa tematikom genocida na teritoriji nase zemlje, kao i knjige o zlocincima i njihovim posleratnim sudbinama.

Knjige su popularnih cena, a mislim da su veoma poucno stivo. Tesko je reci da je ovo sjajno mesto, ali mislim da ovaj muzej svakome ko ga poseti otvori oci.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA

Iznesenim mišljenjem vlasniku MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!