Zdravlje i lična nega: Medijana, Niš, Srbija - Aktuelno

Zdravlje i lična nega

Medijana, Niš, Srbija - Aktuelno

Mapa sadržaja

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-32 (811)

OČNA OPTIKA

Pristup doktora prema problemu

Svaka preporuka, usluzni, odlican izbor ramova i sociva.

Svaka cast za pristup doktora

mmilos mmilos objavljeno pre 11 nedelje/a
ocena 5.00
MITA

MITA

Srbija Niš Ktitor
DR VUČKOVIĆ: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Kvalitetna i veoma strucna usluga. Higijena na visokom nivou. Ljubaznost koja osvaja, opusta i otklanja strah od intervencije.

Prvi utisak je da se pacijent u ovoj ordinaciji moze osloniti na veoma strucni rad dr. Vuckovica i da osoblje ove ordinacije uvek nadje resenje za bilo koji problem koji muci pacijenta.

Intrvencije su bezbolne jer se rade u lokalnoj anesteziji. Kvalitet rada je na veoma visokom estetskom i strucnom nivou pocev od obicnih popravki i plombiranja zuba pa sve do veoma zahtevnih i komplikovanih oralnohiruskih i protetskih intervencija.

Moze se reci da vas u ordinaciji doceka sirok i ljubazan osmeh a posle intervencije pacijent izldje sa osmehom koji je uvek najlepsi ukras na licu.

PERFECTA: DR DRAGANA KOCIĆ

Dno, dna od početka do kraja

Ovu ordinaciju treba zaobići u velikom krugu. Etika, poštenje i kvalitet usluga su najniži mogući. Zubarka koristi svoje zvanje da namerno nanese štetu pacijentu kako bi mu uzela više para lečeći to kasnije.

Najgora ikad usluga u Nišu je u ovoj ordinaciji.

Kia Kia objavljeno pre 3 godine/a
ocena 1.00
PSIHOLIGHT: LIDIJA NIKOLIĆ PSIHOLOG

Lidija koja zraci, iz koje kao da izbija sunce, dovoljno je da je pogledas i bude ti delom bolje, prenosi tu pozitivnu energiju.

Ako imate strahove, napade panike, probleme sa zdravljem, bilo koje probleme,

ako vas nesto muci, treba vam savet, PSIHOLIGHT pravo resenje za vas i resicete sve

jer psihoterapeut Lidija Nikolic je zena koja vrlo dobro radi svoj posao i ja kao primer mogu sa sigurnoscu reci da je tako!

Mnogo mi je pomogla kada sam imala probleme sa zdravljem, strahove, napade panike, i bilo je bas grozno i trajalo 4 meseci,

dok nisam pronasla PSIHOLIGHT i za samo par razgovora sam resila problem, i svima preporucujem da se ovde obrate!)

MAX MARRA

MAX MARRA

Srbija Niš Vojvode Stepe
DENT M
APOLON

APOLON

Srbija Niš Kraljevića Marka
KLINIČKI CENTAR NIŠ: KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI

Najbolja klinika

Klinika je u samom sentru Nisa, podeljena na vise ogranaka. Imala sam prilike da budem u delu za Infektivne bolesti gde je bio lecen moj otac usled ujeda malericnog komarca, bolest pod nazivom ''Bolest Zapadnog Nila''.

Zastita od te vrste bolesti nema, dakle sto ste stariji to ste podlozniji da obolite. Lekari su se pobrinuli za mog oca na najbolji moguci nacin, pruzili mu svu neophodnu negu i pomoc, sestre su bdile nad njim dan i noc, pobrinule su se da ne oskudava ni u cemu.

Drago mi je da sam imala prilike da vidim da lekar Dr. Vrbic i sestre sa odeljenja B2 odlicno obavljaju svoj posao! Jos jednom VELIKO HVALA SVE POHVALE ZA DR.

VRBICA I SESTjRE SA INFEKTIVNE KLINIKE NIS!

JAA JAA objavljeno pre 4 godine/a
ocena 5.00
ŽOHAR TATTOO
ENEMA

ENEMA

Srbija Niš Ćuprijska
OGLEDALO: PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA

OGLEDALO

PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA
Srbija Niš Cara Dušana
LATINKA

LATINKA

Srbija Niš Cara Dušana
DR MIHAJLO

Dr Mihajlo - Rodin saveznik

Tacno dve godine moj suprug i ja trudili smo se da uvecamo porodicu uz pomoc lekara. Raznih. Bezuspesno. Bez dijagnoze.

Jednog jutra, neocekivano, direktor me je pozvao na razgovor. Ispostavilo se da zeli da mi pomogne privatno i preporuci specijalistu, doktora Mihajla.

Nakon svih losih iskustava, bila sam nesigurna da li uopste suprugu da prenesem informaciju. Srecom, jesam.

Dogovorili smo se da ga nazovem i zakazem za neki dan (znajuci kako to kod nas ide). Medjutim, kad sam okrenula 523020 i ispricala svoju pricu, imala sam da cujem samo: "Puni besiku i dolazi.":-)

Kad smo usli u cekaonicu, ostala sam bez daha - svi zidovi bili su u slikama mama i beba, privatnih fotografija onih kojima je doktor pomogao.

To je jako uticalo na moj um. Prvi put sam pomislila da zaista ima nade. Kada smo se upoznali sa njim i njegovim pomocnikom, imali smo osecaj da smo dosli kod rodjaka.

Prijatni i na "zemlji", sa ogromnim iskustvom.

Borba je pocela istog dana. Doktor je veoma dosledan, brizan i sve pamti do detalja. Ima svoje metode i svoj nacin rada i veoma je uspesan u lecenju steriliteta.

Kad god sam dosla, znao je sve moje prethodne rezultate. Svi pregledi i sva lecenja prosli su kao da sam uslisena od Boga. Bez bola, bez straha.

Sredinom septembra smo se upoznali, krajem novembra mi je saopstio: "Trudnoca ko grom!" Ogroman trud se isplatio. Svi smo bili presrecni.

Nazalost, moj organizam je kasnije odlucio da embrion ipak odbaci. Ali, nesto sto svi lekari zajedno nisu uspeli da urade za dve godine, on je uspeo za dva meseca - dokazao mi je da je problem resiv!

Smatram da je uspeh postignut, jer je doktor Mihajlo posten i dobar covek, postuje svoj rad i svoje pacijente, nije skup, dosledan je, ima plan i kontinuitet.

O znanju ne treba ni pricati.

Doktor i mi sada nastavljamo borbu i verujemo da ce bebac uskoro stici.

Nemojte se zbunuti sto se pregledi ne zakazuju. Kod njega cete uvek sresti tri, cetiri zene iz cele Srbije (cak i iz okolnih zemalja), ali na pregled necete cekati duze od pet, deset minuta.

Nece vam preporuciti najskuplje lekove, nece vam nuditi ono sto vam nije potrebno, a sa njim cete samo napred ici. Nije bez razloga cekaonica puna onih slika.

Doktor Mihajlo je zaista "rodin saveznik" i pomoci ce vam da roda dodje i do vas.

indijanka indijanka objavljeno pre 5 godine/a
ocena 5.00
ACTIVE BIO: MASAŽE, HOLISTIČKO ZDRAVLJE, DEČIJI PSIHOLOG

ACTIVE BIO

MASAŽE, HOLISTIČKO ZDRAVLJE, DEČIJI PSIHOLOG
Srbija Novi Sad Dalmatinska
PREFERENCE STILL

PREFERENCE STILL

Srbija Niš Hajduk Stankova
FS 928
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
DENTAL PERFECT
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
MAXIMUM
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
MANIKIR PLUS
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
DOM ZDRAVLJA NIŠ: SLUŽBA ZA KUĆNO LEČENJE I MEDICINSKU NEGU SA PALIJATIVNIM ZBRINJAVANJEM

DOM ZDRAVLJA NIŠ

SLUŽBA ZA KUĆNO LEČENJE I MEDICINSKU NEGU SA PALIJATIVNIM ZBRINJAVANJEM
Srbija Niš Rajićeva
DESA
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
FEMINA
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
MINJON: DR GORDANA MILENOVIĆ

MINJON

DR GORDANA MILENOVIĆ
Srbija Niš Aleksandra Nenadovića
MS EMA
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
SAŠA
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
JUVENA: SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Svaka cast stomatologu Rajki

Jos od malena plasim se stomatologa, kao i vecina ljudi. To je verovatno zbog toga sto nemam bas lepa iskustva sa zubarima, jedan mi je rasekao usta, drugi mi izvadio pogresan zub i tako.

Medjutim kada sam, po preporuci svoje prijateljice prvi put dosao kod zubarke Rajke, ja sam svoj strah prevazisao zahvaljujuci njoj. Za Rajku imam samo reci hvale.

Ona je najljubazniji stomatolog koga znam, komunikativna je, i izvrstan strucnjak. Prvenstveno je decji stomatolog ali radi i sa odraslima. Ukoliko je vam je potrebna decja proteza, na pravom ste mestu.

Za popravke zuba pravi je znalac, uporno ce pokusavati da vam spase zub, kakav god da je kvar. Ukoliko je to nemoguce, tek ce onda da ga vadi.

Njene ruke su tako nezne, da necete apsolutno nista osetiti. Poznata je svim Nislijama, jer je najbolji stomatolog u Nisu. Svima bih preporucio da dodju u njenu ordinaciju, i sami se uvere u njenu strucnost!