Ocena

U blizini mog mesta stanovanja je ova poslasticarnica koja u svojoj ponudi ima torte i kolace koji su prava slatka umetnicka dela. Probala sam i odusevila se coko snitima, a izuzetan je i cheese cake i snikers torta. Ova poslasticarnica vrsi i dostavu ...

Mesto

Naziv
OSMI KONTINENT POSLASTIČARNICA
Kontakt
TFL +381 (021) 641 6401
MO +381 (064) 994 5409
Socijalne mreže

Recenzije 1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e

5 2
Postoji 2 od ukupno 3 recenzija/e - 67%, sa ocenom od 5 zvezdica/e.
4 1
Postoji 1 od ukupno 3 recenzija/e - 33%, sa ocenom od 4 zvezdica/e.
3 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 3 zvezdica/e.
2 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 2 zvezdica/e.
1 0
Postoji 0 od ukupno 3 recenzija/e - 0%, sa ocenom od 1 zvezdica/e.
objavljeno pre 12 meseca/i

Slatko mesto za slatke zalogaje

5.00

U blizini mog mesta stanovanja je ova poslasticarnica koja u svojoj ponudi ima torte i kolace koji su prava slatka umetnicka dela. Probala sam i odusevila se coko snitima, a izuzetan je i cheese cake i snikers torta. Ova poslasticarnica vrsi i dostavu po porudzbini, pa smo za rodjendan sinu porucili Svarcvald tortu koja je bila fantasticna i na pogled, a i na ukus.

Sve trote su napravljene od kvalitetnog materijala. Pri izradi svih torti i kolaca po ukusu sam dosla do zakljucka da ne stede na materijalu: obilje prave cokolade, kvalitetnog slaga, oraha, plazma keksa, suvog grozdja, jaja i mleka. Cene su formirane prema tezini torte koju narucujete, a u samoj poslasticarnici se prodaje na parce ili komad. Pravi uzitak u slatkim zalogajima.

objavljeno pre 17 meseca/i

Dobar ukus Markize

4.00

Prijateljici je za vikend bio rođendan. Kod nje smo probali tortu Markiza kupljenu u poslastičarnici Osmi kontinent. Prvi utisak o torti je bio fantastičan. Bila je lepo je ukrašena. Lepa na oko što se kaže. Tamna kora od dole, polovine piškota poredjane su po obodima torte i šlag odgore po kom je narendana čokolada. Ukus je takođe dobar. Jedino što je po meni moglo da bude više fila, a manje kore. Jer ipak je Markiza kremasta torta.

objavljeno pre 3 godine/a

ukusno i lepo

5.00

Pre petnaestak dana sasvim slucajno naletela na radionicu za izradu torti i kolaca,pa sam tu i porucila tortu za deciji rodjendan,iskreno receno ni na kraj pameti mi nije bilo da ce biti uradjeno na tom nivou tj. fenomenalno.Cene su mnogo nize nego u drugim poslasticarnicama ali ova torta je bila odradjena vrhunski.To sto smo kupili da probamo bilo je sasvim sveze i veoma ukusno.

Ključne reči

Recenzije

slatko, mesto, slatke, zalogaje, dobar, ukus, markize, ukusno, lepo, torta, tortu, bila, torti, torte, ukus, cene, poslasticarnica, koja, kvalitetnog, blizini, mesta, stanovanja, svojoj, ponudi, kolace, koji, prava, slatka, umetnicka, dela, probala, odusevila, coko, snitima, izuzetan, cheese, cake, snikers, vrsi, dostavu, porudzbini, rodjendan, sinu, porucili, svarcvald, fantasticna, pogled, trote, napravljene, materijala, izradi, svih, kolaca, ukusu, dosla, zakljucka, stede, materijalu, obilje, prave, cokolade, slaga, oraha, plazma, keksa, suvog, grozdja, jaja, mleka, formirane, prema, tezini, koju, narucujete, samoj, poslasticarnici, prodaje, parce, komad, pravi, uzitak, slatkim, zalogajima, markiza, prijateljici, vikend, rođendan, probali, kupljenu, poslastičarnici, osmi, kontinent, prvi, utisak, fantastičan, lepo, ukrašena, lepa, kaže, tamna, kora, dole, polovine, piškota, poredjane, obodima, šlag, odgore, narendana, čokolada, takođe, dobar, jedino, meni, moglo, bude, više, fila, manje, kore, ipak, kremasta, sasvim, bilo, petnaestak, dana, slucajno, naletela, radionicu, izradu, kolacapa, porucila, deciji, rodjendaniskreno, receno, kraj, pameti, nije, biti, uradjeno, nivou, fenomenalno, mnogo, nize, nego, drugim, poslasticarnicama, odradjena, vrhunski, kupili, probamo, sveze, veoma, ukusno