Ocena

U blizini mog mesta stanovanja je ova poslasticarnica koja u svojoj ponudi ima torte i kolace koji su prava slatka umetnicka dela. Probala sam i odusevila se coko snitima, a izuzetan je i cheese cake i snikers torta. Ova poslasticarnica vrsi i dostavu ...

Mesto Besplatan unos

Naziv
OSMI KONTINENT POSLASTIČARNICA
Kontakt
TFL +381 (021) 641 6401
MO +381 (064) 994 5409
Društvene mreže

Recenzije 1-3 (3)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 3 recenzija/e:

2
1
0
0
0
objavljeno pre 19 meseca/i

Slatko mesto za slatke zalogaje

5.00

U blizini mog mesta stanovanja je ova poslasticarnica koja u svojoj ponudi ima torte i kolace koji su prava slatka umetnicka dela. Probala sam i odusevila se coko snitima, a izuzetan je i cheese cake i snikers torta. Ova poslasticarnica vrsi i dostavu po porudzbini, pa smo za rodjendan sinu porucili Svarcvald tortu koja je bila fantasticna i na pogled, a i na ukus.

Sve trote su napravljene od kvalitetnog materijala. Pri izradi svih torti i kolaca po ukusu sam dosla do zakljucka da ne stede na materijalu: obilje prave cokolade, kvalitetnog slaga, oraha, plazma keksa, suvog grozdja, jaja i mleka. Cene su formirane prema tezini torte koju narucujete, a u samoj poslasticarnici se prodaje na parce ili komad. Pravi uzitak u slatkim zalogajima.

objavljeno pre 23 meseca/i

Dobar ukus Markize

4.00

Prijateljici je za vikend bio rođendan. Kod nje smo probali tortu Markiza kupljenu u poslastičarnici Osmi kontinent. Prvi utisak o torti je bio fantastičan. Bila je lepo je ukrašena. Lepa na oko što se kaže. Tamna kora od dole, polovine piškota poredjane su po obodima torte i šlag odgore po kom je narendana čokolada. Ukus je takođe dobar. Jedino što je po meni moglo da bude više fila, a manje kore. Jer ipak je Markiza kremasta torta.

objavljeno pre 4 godine/a

ukusno i lepo

5.00

Pre petnaestak dana sasvim slucajno naletela na radionicu za izradu torti i kolaca,pa sam tu i porucila tortu za deciji rodjendan,iskreno receno ni na kraj pameti mi nije bilo da ce biti uradjeno na tom nivou tj. fenomenalno.Cene su mnogo nize nego u drugim poslasticarnicama ali ova torta je bila odradjena vrhunski.To sto smo kupili da probamo bilo je sasvim sveze i veoma ukusno.